УКР РУС

Директор Карпат Ящишин відреагував на звинувачення Грімма про зрив єдиного телепулу

4 квітня 2020 Читать на русском

Виконавчий директор Карпат Ростислав Ящишин розповів, чому "зелено-білі" не увійшли до телепулу української Прем'єр-ліги.

"Був дуже обурений, коли прочитав інтерв'ю Грімма. Воно мене особисто зачепило. Наприклад, що стосується телепулу. Грімм заявляв, що якщо йому не вдасться створити телепул, він піде у відставку або не балотуватиметься. Це його особисті справи. У цій ситуації слова з ділом не розійшлися.

"У мене є рік": лідер Карпат оцінив свої шанси потрапити у збірну України

Мені дуже неприємно було прочитати, що деякі люди мали вплив, в тому числі на Карпати, в тому плані, що через Карпати, зокрема, йому не вдалося створити телепул. Перше: абсолютно ніхто на мене ніякого впливу не мав. Я вибирав, з яким транслятором підписати контракт. Друге: маючи на руках дві пропозиції, вибрав ту, яка була кращою для клубу. Я спирався виключно на меркантильні інтереси і не соромлюся в цьому зізнатися. Я вже тоді розумів, що у клубу будуть фінансові проблеми. Намагався зробити так, щоб мати якийсь фінансовий запас. Відповідно, говорити, що хтось на мене або Карпати впливав – абсолютно недоречно. Сам Грімм мені жодного разу не дзвонив. Жодного разу не приїхав до Львова.

Чи зобов'язаний клуб передати телеправа УПЛ і тій компанії, яка виграла телепул? Звичайно, це більше питання юридичного плану. Радився з юристами, питав, чи будуть у нас з цим проблеми. Маючи на руках гарну пропозицію, скористався нею. Не тому, що не поважаю канали "Футбол" або погано ставлюся до них. Просто інша сторона запропонувала кращі умови.

Чи пішов я проти закону? Скажімо так: про це можна дискутувати. Але після спілкування з юристами отримав зелене світло і зробив так, як зробив", – сказав Ящишин в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Двоє в розшуку, алкогольний король, який контактував з Януковичем": Томас Грімм вщент розніс українські клуби