УКР РУС

Динамо – Зоря: онлайн-трансляція фіналу Кубка України

13 травня 2021 Читать на русском

Динамо та Зоря розігрують Кубок України 2020/21. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Де дивитися матч Динамо – Зоря онлайн? Гру транслюють канали "Футбол 1" (там же о 18:00 почне свою роботу "Студія LIVE") та UA:Перший. Зустріч можна також переглянути на платформах oll.tv і MEGOGO за наявності платної підписки. Фінал Кубка України приймає Тернопіль – Міський стадіон імені Романа Шухевича. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Зоря на "Футбол 24", стартує о 19:00. Київський клуб отримав шанс оформити рекордний 9 дубль в історії незалежної України. У свій 94 день народження динамівці протистоять команді, яка тільки чекає на свій перший титул.

Динамо – Зоря: анонс і прогноз на фінал Кубка України

Порівняно з попереднім матчем новоспеченого чемпіона Луческу змінив лише двох польових гравців. Циганков і Буяльський вийшли замість Караваєва та Гармаша. Відтак основа Динамо – бойова. Хіба що запасний воротар Денис Бойко, який грав переважно саме в Кубку, отримує черговий шанс проявити себе. Скрипник порівняно з останнім матчем УПЛ робить ставку на відразу 9 нових імен. Свої місця в основі зберегли лише воротар Васіль та опорник Назарина.

Динамо: Бойко – Кендзьора, Попов, Забарний, Миколенко – Сидорчук (к), Шапаренко – Циганков, Буяльський, Жерсон Родрігес – Бєсєдін

Запасні: Бущан, Де Пена, Лєднєв, Гармаш, Караваєв, Сідклей, Тимчик, Ванат, Сирота

Зоря: Васіль – Фаворов, Вернидуб (к), Іванісеня, Жуніор Рейс – Назарина – Хомченовський Юрченко, Кочергін – Кабаєв, Громов

Запасні: Шевченко, Руфаті, Абу Ханна, Циганікс, Цвек, Луньов, Гладкий, Сайядманеш, Шахаб