УКР РУС

"Динамо" зіграло внічию з "Ман Сіті" та вилетіло з Ліги чемпіонів

15 березня 2016 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів київське "Динамо" не перемогло "Ман Сіті" на стадіоні "Сіті оф Манчестер" та пропустило англійців у наступний раунд.

Перший тайм команди розпочали обережно. Кияни намагалися контролювати м'яч, але підопічним Реброва не вистачало командної швидкості. Перший момент у матчі створили "динамівці", коли на вістрі атаки опинився Теодорчик. Поляк не забив. Після цього епізоду активізувалася атака "містян", але Агуеро з компанією нічого не могли придумати біля володінь Шовковського.

До слова, Пеллегріні до 20-ої хвилини матчу був змушений здійснити дві заміни через травми основних захисників.

Після перерви ініціативу на полі повністю перехопили "блакитні". Господарі раз за разом агресивно переходили на чужу половину поля та турбували СаШо. Голкіпер здійснив кілька сейвів, а потім за українську команду "зіграла" стійка воріт. Все ж таки, наприкінці матчу "динамівці" спромоглися на кінцевий штурм. Якщо спочатку удар Буяльського з вбивчої позиції заблокували захисники, то постріл Яковенка на останній хвилині зустрічі парирував Харт.

Отже, жодному українському клубу так і не вдалось перемогти англійську команду на її полі. А ось "Ман Сіті" вперше за всю свою історію зіграє в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

"Ман Сіті" - "Динамо" - 0:0 (перший матч - 3:1) ВІДЕО