УКР РУС

"Динамо" залишається повним аутсайдером". Реакція іноземних ЗМІ на поразку киян від "Бенфіки"

2 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" зібрав реакцію закордонної преси на поразку "Динамо" від "Бенфіки" (0:1) в 4-му турі Ліги чемпіонів.

Record

"Бенфіка" вже знає, що гратиме в єврокубках в наступному році

Команда, щонайменше, кваліфікувалась в плей-оф Ліги Європи. Перемігши "Динамо" 1:0, "Бенфіка" зрівнялась з "Наполі" по набраних очках. Італійці попереду лише через кращу різницю голів. Питання в тому, чи "Бенфіка" гратиме в Лізі Європи, чи зможе вийти в 1/8 Ліги чемпіонів.

Після матчу Піцці наголосив, що це була складна гра: "Ми знали, що буде важко, тому що "Динамо" на виїзді грає краще, але думаю, що наша перемога справедлива. Ми були сконцентровані з першої хвилини. Могли забити і другий гол, але "Динамо" непогано захищалось. Головне – це командний дух, який ми показали".

Ojogo

"Бенфіка" дійшла до ста перемог в Лізі чемпіонів

Тріумф над "Динамо" став історичним для "орлів", які зіграли вже 218 матчів у головному клубному турнірі. "Бенфіка" увійшла в клуб команд, які здобули 100 і більше перемог у Лізі чемпіонів (включно з Кубком чемпіонів), перемігши "Динамо". Крім них, у цьому списку "Реал", "Баварія", "Барселона", "Манчестер Юнайтед", "Ювентус" і "Мілан".

Мораєс повторив антидосягнення Реброва 2000 року

Автор голу Сальвіо сказав наступне: "Ми щасливі, що здобули три очки в дуже складному матчі. Думаю, що в першій половині ми більше контролювали хід гри, але в другому таймі ми мали більше нагод забити. Ми знали, що буде важко, але справились із завданням".

FourFourTwo

Сальвіо визначив переможця в казці двох пенальті

На 68-й хвилині кияни отримали прекрасний шанс зрівняти рахунок з пенальті, коли Едерсон сфолив на Гонсалесі. Але він же зреагував та відбив удар Мораєса у правий кут, зберігши перемогу 1:0 для "Бенфіки". Навіть попри тиск від гостей в кінці матчу, "Бенфіка" змогла здобути три очки. Поразка залишила "Динамо" на дні турнірної таблиці в групі B.

Libero

"Бенфіка" – "Динамо". "Орли" перемагають завдяки голу Сальвіо

"Бенфіка" знову здобула три очки, що вивело її на перше місце в групі разом з "Наполі". "Динамо" ж залишається повним аутсайдером групи всього з одним набраним очком. У них були моменти, але вони так і не змогли їх реалізувати. У другому таймі володіння м’ячем вирівнялось, але на полі було мало ефективних дій.

UEFA.com

Життєвоважливий пенальті для "Бенфіки"

Гру в Лісабоні вирішили два пенальті. Сальвіо забив свій, а Едерсон відбив удар Жуніора Мораєса.

"Бенфіка" – "Динамо". Прощавайте єврокубки? Наші оцінки

Без Ярмоленка київський клуб не мав гравця у центрі поля, який міг би так контролювати м’яч. Центральний півзахисник Рибалка володіє хорошим пасом, але він грав дуже глибоко.

З боку "Динамо" вистачало старання, але очевидно, що у них не було гравців такого ж рівня, як у суперника. Робота у захисті і усмішка фортуни (пенальті) могли б допомогти українській команді, але "Бенфіка" виявилась кращою.

UnivisionDeportes

"Бенфіка" перемагає "Динамо" і включається у боротьбу за вихід у плей-оф

"Динамо" грало компактно в обороні, роблячи ставку на консервативну і жорстку гру, яка призвела до чотирьох жовтих карток у першому таймі. Впродовж останніх 10 хвилин "Динамо" намагалось створити небезпечні моменти, але їм не вдалось забити гол, який дозволив би вирвати нічию.

Ганебна ментальність аутсайдера. Перші підсумки матчу "Бенфіка" – "Динамо"