УКР РУС

"Динамо" й "Дніпро" стартують в Лізі Європи. Прев'ю

22 серпня 2013 Читать на русском

Український десант у єврокубках збільшується. До "Чорноморця", який уже відкрив євросезон, приєднуються "Дніпро" та "Динамо".

Команда Хуанде Рамоса перший поєдинок у раунді плей-офф Ліги Європи проводитиме на виїзді. Одразу ж після цього "Дніпро" чекає надважливий матч чемпіонату України проти "Шахтаря". Утім ані тему цього поєдинка, ані тему насиченості графіка футболісти команди не піднімають.

Суперник "Дніпра" естонський "Нимме Калью" за оцінками букмекерів у протистоянні шансів на прохід має небагато. Попри статус фаворита гості вирушають до Естонії зовсім не із думками про легку перемогу.

У ранзі явного фаворита прибуло до Казахстану київське "Динамо". Команда Блохіна поміряється силами із тамтешнім "Актобе", який, як і кияни, у минулій національній першості посів третю сходинку. До слова, цей поєдинок відкриє ігровий день. Матч розпочнеться о 16:00 за Києвом.

А от одеський "Чорноморець" боротьбу у стиковому раунді Ліги Європи розпочне у домашніх стінах. Команда Григорчука, яка у попередньому раунді турніру впоралася із "Црвеною Звездою", також є відвертим фаворитом у своїй дуелі згідно оцінок букмекерів. Перемогу суперників одеситів албанського "Шкендербеу" оцінюють як 1 до 13.