УКР РУС

"Динамо" впевнено здолало "Металіст"

31 жовтня 2015 Читать на русском

У матчі 13-го туру чемпіонату України "Динамо" на стадіоні НСК "Олімпійський" обіграло "Металіст" з рахунком 2:0.

Голи на свій рахунок записали Сидорчук і Мораєс.

Кияни діяли першим номером, багато володіючи м'ячем на половині поля харківської команди. Більш активним традиційно був правий фланг "Динамо", куди часто підключався до комбінацій між Ярмоленком і Сілвою Сидорчук. Перший гол якраз став наслідком взаємодії Ярмоленка і Сидорчука, яким підіграв Мораєс. Другий гол організували Ярмоленко і Мораєс. Тепер же бразильський форвард виступив у ролі наконечника атаки.

"Динамо" набагато швидше приймало рішення і краще взаємодіяло. "Металіст" же, перехоплюючи м'яч, витягував його на половину поля киян зусиллями окремих виконавців, а потім розгублювався і різко зупинявся на підступах до штрафної зони. Однак у діях "Металіста" простежувався вогник і запал, якого вкрай не вистачало у попередніх матчах. Підопічні Севідова намагались нав'язувати боротьбу киянам на кожному клаптику поля і моментами створювали проблеми для столичного клубу. Харків'яни навіть мали кілька нагод для взяття воріт, здебільшого пробиваючи з-за меж карної зони.

Отже, "Динамо" здобуло перемогу і продовжує переслідування "Шахтаря", маючи рівну кількість очок з "гірниками". "Металіст" залишається поза десяткою у турнірній таблиці.

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 13 тур

"Динамо" - "Металіст" - 2:0  ВІДЕО

Голи: Сидорчук, 34; Мораєс, 75