УКР РУС

Динамо вийшло з відпустки – кияни провели перше тренування без Луческу

15 червня 2021 Читать на русском

Київська команда розпочала підготовку до нового сезону. Вже відбулось дебютне заняття у міжсезоння.

Сьогодні, 15 червня, "біло-сині" повернулись до занять після нетривалої відпустки, інформує офіційний сайт клубу. Не тренувались під керівництвом Олега Гусєва й Еміліана Караса одразу 11 динамівців, які перебувають у розташуванні збірних на Євро-2020.

Шахтар вийшов з відпустки – перше тренування "гірників" під керівництвом Де Дзербі разом із зірковим новачком

Про перші плани розповів Гусєв: "Зібралися хлопці, які були в оренді, а також молоді футболісти, які добре себе зарекомендували в команді U-21 минулого сезону, щоб підготуватися до першого збору. 22-23-го червня повернеться Мірча Луческу, до цього часу вони повинні бути готові хоча б відсотків на 70, оскільки він хоче особисто подивитися на них у тренувальному процесі і потім визначитися, хто нам зможе допомогти на зборах. Ті футболісти основної команди, які витратили багато сил протягом минулого сезону, й іноземці – ще у відпустці. Вони приїдуть 22-23-го червня і пройдуть медобстеження, а через 3-4 дні поїдемо на збір".

До занять приступили, зокрема, Артем Шабанов, Владислав Дубінчак, Георгій Цітаішвілі, Євген Ісаєнко. А от Віталій Буяльський, який відновлюється від травми, просто спостерігав за заняттям.

Зауважимо, Динамо буде проводити збори у Швейцарії, перший матч у сезоні відбудеться 24 липня проти Шахтаря – це буде двобій за Суперкубок України.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21