УКР РУС

"Динамо" вирвало перемогу над "Олімпіком"

4 березня 2017 Читать на русском

"Динамо" у компенсований час вирвало перемогу в матчі 20 туру УПЛ проти "Олімпіка".

Перший тайм пройшов взагалі без моментів. "Динамо" прогнозовано більше володіло м'ячем, але створити бодай один хороший момент біля воріт Махарадзе не змогло. "Олімпік" також намагався створити нагоду біля воріт Рудька. Наприкінці першого тайму Богданов пробив вище воріт, виконуючи перспективний штрафний удар.

Другий тайм пройшов значно цікавіше. "Динамо" активізувалося та періодично створювало небезпечні нагоди. На 55 хвилині Бєсєдін не зміг переграти захисників "Олімпіка" та не відправив м'яч практично у порожні ворота. Небезпечно пробивали Буяльський та Ярмоленко. Своїм моментом відповів "Олімпік", але Матаж в падінні не зміг відзначитися.

Наприкінці тайму кияни осадили ворота "Олімпіка". Ярмоленко міг відкрити рахунок класним ударом у лівий кут, але мяч пролетів у сантиметрах від стійки. А після цього Гонсалес змарнував дуже перспективний момент, не влучивши у ворота.

Вже у компенсований арбітром час Бєсєдін після подачі з кутового відправив м'яч у сітку воріт та подарував перемогу киянам.

"Динамо" закріпилося на другому місці, маючи в активі 43 очки, "Олімпік" залишився на 5 місці з 29 пунктами.

Україна. Прем'єр-ліга, 20 тур

"Динамо" – "Олімпік" – 1:0

Гол: Бєсєдін, 90+2.