УКР РУС

"Динамо" вибачилося перед фанатами за бійку на НСК "Олімпійський"

13 листопада 2015 Читать на русском

Київське "Динамо" звернулося до своїх вболівальників із відкритим листом, в якому попросило вибачення за бійку на "Олімпійському" під час поєдинку Ліги чемпіонів проти "Челсі".

"Шановні уболівальники! Настав час вирішальних матчів цього року, які мають визначити наші шанси у чемпіонаті України та в Лізі чемпіонів.

Як і завжди, команді дуже потрібна ваша підтримка!

На жаль, прикрий інцидент, який стався на матчі Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Челсі", негативно позначився на тому, як сприймають "Динамо" в Україні та за кордоном. Провина за це лежить і на футбольному клубі "Динамо", який орендує арену НСК "Олімпійський". 

Прийміть наші щирі вибачення за те, що сталося. Запевняємо вас, що футбольний клуб "Динамо" (Київ) у межах своїх можливостей зробить усе необхідне, аби допомогти правоохоронним органам знайти винуватців того, що сталося, і щоб останні понесли за це визначену законом відповідальність. Ми разом із керівництвом НСК "Олімпійський" зробимо усе, що в наших силах, аби у подальшому відвідування матчів "Динамо" було комфортним і приносило глядачам виключно позитивні емоції.

Сподіваємося на ваше розуміння. Упевнені, що спільними зусиллями ми зможемо перетворити кожен матч "Динамо" на справжнє футбольне свято!", - йдеться у заяві ФК "Динамо".

Читайте також:

УЄФА визначився з датою вердикту у справі порушень на матчі "Динамо" - "Челсі"

МВС почало розслідувати бійку фанатів під час матчу "Динамо" - "Челсі"

"Хуліганство чи расизм?" Віце-президент ФФУ - про бійку на матчі "Динамо" - "Челсі"

Кочетов: Поява темношкірих вболівальників з фаєрами у секторі ультрас може бути провокацією