УКР РУС

"Динамо" в рідних стінах перемогло "Дніпро"

6 серпня 2016 Читать на русском

Кияни мінімально переграли "Дніпро" - 1:0.

На старті поєдинку кияни зазнали неочікуваних кадрових втрат. Домагой Віда, зіткнувшись головою з Сергієм Кравченком, не зміг продовжити матч. Замість досвідченого хорвата Сергій Ребров випустив необстріляного Зураба Очігаву. Забігаючи дещо наперед, скажемо, що молодий оборонець "Динамо" каші не зіпсував.

На 35 хвилині суперники обмінялися дуже гострими моментами. Андрій Ярмоленко з хорошої позиції не зумів пробити повз Дениса Шеліхова. М’яча відразу підхопили гравці "Дніпра", розпочавши швидку контратаку. Завершував комбінацію гостей Баланюк, але удар Дениса прийняла на себе штанга.

На 62 хвилині господарі, кількома хвилинами ледве не пропустивши від Кравченка (браво, СаШо!), заробили кутовий удар. До м’яча підійшов Дерліс Гонсалес та виконав ювелірну подачу на голову Мораєсу – 1:0. Бразильський голеадор має серйозні наміри завоювати звання найкращого бомбардира чемпіонату.

За десять хвилин до кінця матчу Ребров зняв автора голу, випустивши Корзуна. Схоже, наставник "Динамо" вирішив зіграти на утримання рахунку. Отже, кияни не без проблем, але таки здобувають три бали.

Чемпіонат України, 3 тур

"Динамо" – "Дніпро" – 1:0 ВІДЕО

Гол: Мораєс, 62