УКР РУС

Динамо мінімально програло Арсеналу-Київ в товариському матчі

13 жовтня 2018 Читать на русском

Товариське столичне дербі між Динамо та Арсеналом завершилось перемогою "гармашів".

Динамо на своїй клубній базі програло Арсеналу-Київ. У складі "біло-синіх" вийшов найближчий резерв та декілька виконавців з молодіжної команди, натомість Арсенал вийшов на поле практично основним складом. До стартового складу Динамо потрапили бразильські новачки клубу – Сідклей, Че Че та Буено.

В першому таймі більше ініціативою володіли "біло-сині", проте підопічні Грозного не стали відсиджуватись в обороні і час від часу гостро відповідали своїми атаками.

КДК ФФУ оштрафував Динамо та відсторонив Суркіса на 3 матчі після дербі з Арсеналом-Київ

Свій шанс "гармаші" змогли реалізувати після стандарту. Після подачі кутового гравець Арсенала пробив, однак Бущан виручив після першого удару, проте мяч опинився прямісінького у ногах футболіста гостей, який зміг результативно добити "шкіряного" у сітку воріт Динамо. Як виявилося пізніше, цей м’яч став єдиним у поєдинку, який і вирішив долю зустрічі.

Через декілька хвилин після голу Динамо залишилось вдесятьох. Червону картку отримав Алібеков. Втім, за умовами товариського поєдинку вилученого гравця можна замінити, тож грати команди продовжили у рівних складах. Після контратаки ворота суперника вразив Смирний, але миттю раніше асистент арбітра зафіксував положення поза грою.

У другому таймі "біло-сині" також намагалися регулярно загрожувати воротам гостей, однак підопічні Хацкевича так і не спромоглись зрівняти рахунок.

Динамо – Арсенал-Київ – 0:1

Гол: Акулінін, 37

Вилучення: Алібеков, 39

Вербіч: Я не хотів підписуватися на паблік Шахтаря, в моєму серці лише Динамо