УКР РУС

"Динамо" у важкому матчі здолало "Дніпро"

6 листопада 2016 Читать на русском

У 14 турі УПЛ гості з Києва переграли господарів "Дніпро-Арени" (1:2).

"Зоря" втратила очки у матчі з "Чорноморцем", тому перемога над "Дніпром" повертала киян на друге місце чемпіонату. Після зняття очок "дніпряни" опустилися на передостанню сходинку турнірної таблиці, а кожен пункт для команди Дмитра Михайленка зараз на вагу золота.

Досить несподівано перші хвилини поєдинку команди провели на половині поля "Динамо". Господарі намагалися створити проблеми для Рудько, але "динамівці" грамотно відзахищалися, після чого поступово відвели гру ближче до володінь Луніна. Давно відомо, що теперішній "Дніпро" дуже погано грає на другому поверсі, тому нікого не здивував перший гол у виконанні гостей. Циганков класно навісив зі штрафного на Бєсєдіна, той звільнився від опіки і без проблем головою відкрив рахунок у матчі.

Господарі зрівняли рахунок через 4 хвилини з сумнівного пенальті. Катерина Монзуль призначила 11-метровий за фол Сидорчука, але порушення правил, скоріш за все, не було. Ротань без проблем реалізував покарання, а дніпровці вистояли нічийний рахунок до перерви. Сидорчук сповна реабілітувався у другому таймі, коли шикарним ударом з-за меж штрафного майданчика вразив дальню "дев'ятку" воріт "Дніпра". Сталося це вже після того, як Сергій Ребров освіжив свою команду Ярмоленком і Гармашем.

Другий гол вселив упевненість в гравців "Динамо", які до фінального свистка повністю контролювали ситуацію. "Дніпро" витрачав багато зусиль, щоб просто заволодіти м'ячем, а про атакувальні дії господарів мова навіть не йшла. Таким чином, чинні чемпіони довели гру до логічного завершення і повернулися на друге місце УПЛ, а кризові "дніпряни" з 5 очками залишилися на 11 сходинці турнірної таблиці.

Україна. УПЛ, 14 тур

"Дніпро" – "Динамо" – 1:2

Голи: Ротань, 25 (пен) – Бєсєдін, 21, Сидорчук, 69