УКР РУС

"Динамо" розповіло про подробиці скасування матчу проти "Нафтовик-Укрнафти"

30 листопада 2016 Читать на русском

У середу, 30 листопада, "Динамо" мало провести матч 1/4 фіналу розіграшу Кубка України з представником Першої ліги – "Нафтовик-Укрнафтою".

"Але матч не відбувся через рішення суддівської бригади, яка не прийняла поле стадіону "Нафтовик". Про можливе скасування матчу було повідомлено ще на ранковій нараді, а трохи більше ніж за півтори години до запланованого початку матчу головний арбітр зустрічі Ярослав Козик у повному екіпіруванні вийшов на поле та перевірив на власні очі стан газону, після чого повернувся до роздягальні, аби разом із спостерігачем арбітражу Юрієм Мосейчуком прийняти остаточне рішення.

Слідом за ним на поле вийшли тренерський штаб та футболісти "Динамо", яких було помітно більше, ніж 18, потрібних для заявки на матч. "Динамівці" ступали на газон із певними побоюваннями, аби не підсковзнутися, й провівши на відкритому повітрі хвилин п'ять, отримали команду повертатися до роздягальні, а звідти – до автобусу, який доставить їх до аеропорту Сум. "Дуже правильне рішення, адже на такому полі легко можна отримати важку травму", – сказав старший лікар "Динамо" Леонід Миронов, який одним із перших серед "динамівців" "інспектував" поле.

Остаточне рішення: переносити гру на весну або ж зараховувати команді-господарю технічну поразку – прийматиме Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ", – йдеться у заяві на офіційному сайті ФК "Динамо".

Ребров: Чому ми та "Шахтар" летіли на ці матчі, хоча мої гравці були готові грати на будь-якому полі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу