УКР РУС

Динамо розірвало Карпати з принизливим рахунком

29 липня 2017 Читать на русском

Київське Динамо принизило львівські Карпати у 3-му турі чемпіонату України на НСК Олімпійський. Хет-трик оформив хавбек збірної України Віктор Циганков.

Голи за Динамо забивали Буяльський, Циганков (3) та Мбокані. Відзначимо повернення на поле Олега Гусєва, який вийшов на заміну замість Ярмоленка на 67-й хвилині.

Динамо – Карпати – 5:0 – Відео голів та огляд матчу

Динамо забило швидкий гол, а потім взяло тривало паузу. Ярмоленко розірвав лівий фланг захисту Карпат і віддав асист у стилі матчу проти Янг Бойз. Цього разу забив Буяльський, а не Мбокані, але було дуже схоже. Команда Наварро, здавалось, досить вміло стримувала атакувальні потуги суперника, однак нічого не могла створити попереду.

Натомість Динамо за 7 хвилини другого тайму познущалось над захистом Карпат тричі. Циганков двічі залишався на самоті у штрафному "левів", а Мбокані забив після знущальної комбінації. Наприкінці зустрічі Віктор оформив хет-трик, забивши гол-близнюк до свого попереднього. Мисак після рикошету виловив м'яч з верхнього кута, а Циганков добивав головою з кількох метрів.

Карпати свої нечисленні шанси якось жалюгідно марнували. Особливо відзначився Олексій Гуцуляк, який спершу завадив пробити Рібасу, а потім влучив у лежачого Віду ударом з кількох метрів без перешкод.

Україна. УПЛ, 3 тур

Динамо – Карпати – 5:0

Голи: Буяльський, 9, Циганков, 55, 62, 84, Мбокані, 59