УКР РУС

"Динамо" розгромило "Чорноморець" завдяки дублю Ярмоленка

30 квітня 2017 Читать на русском

У 27 турі "Динамо" на НСК "Олімпійський" перемогло "Чорноморець" з рахунком 4:1.

Кияни, які були у матчі номінальними гостями, вразили ворота "моряків" вже у першій атаці. Ярмоленко прийняв м'яч у чужому штрафному майданчику та легко переграв Безрука.

Наприкінці тайму "динамівці" провели ще дві гольові атаки поспіль. Спочатку довгу комбінацію завершив Бєсєдін, якому вдалий пас віддав Ярмоленко. Артем мав достатньо часу, аби прицілитись та переграти голкіпера. Через дві хвилини Ярмоленко знову вдало асистував. На цей раз Віді – з кутового прапорця. Хорват виграв боротьбу на другому поверсі та забив третій гол у матчі.

Наприкінці зустрічі Ярмоленко заробив пенальті після падіння у штрафному майданчику "Чорноморця". Андрія збив голкіпер Безрук. Сам постраждалий і реалізував покарання.

"Моряки" змогли відповісти голом після курйозного навісу Татаркова. Микита подавав у штрафний "Динамо", але до м'яча ніхто з гравців не дотягнувся. Однак навіть такі дії дезорієнтували Коваля, який не зміг відбити сферу.

Відзначимо, що у цьому матчі за киян у стартовому складі дебютував Микита Кравченко.

Таким чином, "Динамо" перебуває на 2-му місці з 58 очками. "Чорноморець" ж має 4-е місце у турнірній таблиці та 37 залікових пунктів.

Україна. УПЛ, 27 тур

"Чорноморець" – "Динамо" – 1:4 (0:3)

Голи: Татарков, 84 – Ярмоленко, 2, 80 (пен), Бєсєдін, 40, Віда, 43

Турнірна таблиця УПЛ

, а також у Viber