УКР РУС

"Динамо" проведе зимові збори в Іспанії

25 грудня 2015 Читать на русском

Стали відомі плани "Динамо" на зимові збори.

З 10 грудня команда перебуває у місячній відпустці. 10 січня "динамівці" зберуться на клубній базі в Конча-Заспі, де проведуть втягувальне тренування.

Протягом двох днів гравці "Динамо" пройдуть традиційне медичне обстеження, а 12 січня команда вирушить на перший міжсезонний збір, який пройде в іспанській Марбельї. В Іспанії кияни пробудуть до 28 січня. Протягом збору "динамівці" проводитимуть дворазові тренування, поєднуючи їх з контрольними матчами. Список спаринг-партнерів і контрольних матчів наразі знаходиться на стадії узгодження.

Після повернення з іспанського збору гравці "Динамо" отримають невеликий відпочинок, а вже 2-го лютого команда Сергія Реброва відправиться на другий збір, який також пройде в Марбельї і триватиме до 18 лютого. Кияни там проведуть останній спаринг міжсезоння і відразу після його закінчення візьмуть курс до столиці України.

Починаючи з 20 лютого "динамівці" на своїй базі в Конча-Заспі почнуть цілеспрямовану підготовку до першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті", який відбудеться 24 лютого в Києві.