УКР РУС

"Динамо" програло "Ман Сіті" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

24 лютого 2016 Читать на русском

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Динамо" на НСК "Олімпійський" поступилось "Ман Сіті" з рахунком 1:3.

Голами у матчі відзначились Агуеро, Сілва, Туре і Буяльський.

"Динамівці" почали досить жваво. Кияни більше контролювали м'яч і доходили до карної зони гостей. Потурбували Харта ударами Ярмоленко і Теодорчик. Після стартового відрізку "Сіті" вирівняв гру. Все частіше проглядалась перевага "містян" у середині поля, де невпевнено виглядали Гармаш і Буяльський.

"Сіті" все більше почав затискати "Динамо" біля воріт і на 15-й хвилині зміг втілити перевагу у забитий гол. Сілва подав кутовий на дальню стійку, де Туре виграв верхову боротьбу у Гармаша і скинув у центр карної зони на Агуеро. Аргентинець без опору прийняв пас і вгатив м'яч у кут воріт "Динамо".

Повівши у рахунку, гості почали грати більш розкуто, міксуючи довгі розіграші м'яча зі швидкими контратаками.

Киянам дуже не вистачало активних підключень флангових захисників до атаки, дуже важко давався вихід із оборони в атаку, адже хавбеки "Ман Сіті" повністю перекрили кисень півзахисту "Динамо". Не виправдала себе і ставка на Теодорчика у центрі нападу, який рідко чіплявся за м'яч і не міг розігнати контратаку, коли мав для цього чудові нагоди.

Вдруге вразити ворота манчестерці зуміли на 40-й хвилині. Агуеро протягнув м'яч до карної зони, вишукано обігрався зі Стерлінгом, який прострілив на дальню стійку воріт. Передачу безперешкодно замкнув Сілва.

Старт другого тайму теж залишився за "динамівцями". Кияни гостро атакували, використовуючи простріли і подачі з флангів. Мобільності попереду киянам додав вихід на вістря Мораєса.

Після серії невдалих подач кияни домоглись результату. Після чергової подачі Буяльський зіграв на підбиранні і в дотик пробив. М'яч рикошетом від Отаменді влетів у кут воріт Харта.

Решта тайму пройшла на зустрічних. Команди обмінювались небезпечними епізодами. Прекрасні моменти мали Буяльський і Ярмоленко, але то підводила влучність, то на заваді стояв Харт. "Сіті" також створив кілька вбивчих гольових нагод. Найбільш гостру мав Туре, який з кількох метрів не влучив у ворота після прекрасної подачі Стерлінга. Однак Туре все ж зміг відзначитись і забив гарний гол на 90-й хвилині матчу.

"Динамо" поступилось з рахунком 1:3 і спробує виправити ситуацію 15 березня у матчі-відповіді в Манчестері.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

"Динамо" - "Ман Сіті" - 1:3

Голи: Буяльський, 58 - Агуеро, 15; Сілва, 40; Туре, 90