УКР РУС

"Динамо" принизило Шовковського, Гусєва та уболівальників, – Рац

21 грудня 2016 Читать на русском

Легенда "Динамо" Василь Рац розкритикував київський клуб за недостойне прощання з Олегом Гусєвим та Олександром Шовковським.

"Те, як "Динамо" повелося з Шовковським і з Гусєвим, не вкладається у голові. Ці хлопці все своє футбольне життя віддали емблемі із літерою "Д". Фактично, Шовковський і Гусєв –останні два футболісти з того покоління, які ще продовжували творити славу "Динамо". Бо нинішнє "Динамо" – це вже не "Динамо".

На жаль, клуб вчинив некрасиво. Мені образливо за те, що цих хлопців так "провели". Треба було їх провести достойно. Вже давно знали, що у Шовковського в грудні закінчується контракт. Можна було на стадіоні оголосити, що Шовковський завершує кар'єру і дозволити йому зробити почесне коло. Нехай би відчув подяку уболівальників. Я вже не кажу про те, що треба було його випустити на заміну на десять хвилин. Кияни виправдовуються травмою Шовковського. Це не виправдання. "Динамо" принизило Шовковського, Гусєва та уболівальників", – сказав Рац.

Коли я зустрічався із Суркісом, він казав: "Ти нам потрібен". Який слід в історії "Динамо" залишив Олег Гусєв

"Не можу жити без футболу". Правила життя Олександра Шовковського

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу