УКР РУС

Динамо презентувало книгу "Золота команда"

19 травня 2017 Читать на русском

Київське Динамо з нагоди 90-річного ювілею клубу на стадіоні "Динамо" імені Лобановського презентувало книгу "Золота команда".

Ветерани клубу, тренери та вихованці ДЮФШ Динамо імені Валерія Лобановського, журналісти та прості вболівальники зібралися на презентацію книги "Золота команда", видання якої було приурочено до 90-річчя ФК Динамо Київ.

Книга відтворює великий період славетної історії київського Динамо з 1961 до 1990 року, повідомляє офіційний сайт киян. Видання книги ініціював клуб, а над її створенням працювала група відомих вітчизняних спортивних журналістів на чолі з Юрієм Корзаченком. У книзі детально змальовані видатні епохи клубної історії, ексклюзивні матеріали, розбавлені унікальними історичними кадрами.

Видання охоплює усі 13 чемпіонських сезонів «біло-синіх» у чемпіонатах СРСР – рекорд, який вже ніколи не буде побито. У книзі зібрано маловідомі факти, що супроводжували виступи динамівців, проведено аналіз тактичних знахідок і кадрових рішень тренерських штабів.

Головною особливістю книги "Золота команда" стали унікальні ілюстрації. Чимало фотографій були надані самими героями книги і тепер публікуються вперше. На сторінках книги знайшлося місце для досьє на кожного футболіста Динамо, який ставав чемпіоном СРСР у динамівській футболці.

На презентації були присутні зокрема Андрій Біба, Олексій Михайличенко, Юрій Дмитрулін, Володимир Мунтян, Леонід Буряк, Володимир Безсонов.

10 орендованих гравців Динамо: що далі?