УКР РУС

"Динамо" поступилось "Бенфіці"

19 жовтня 2016 Читать на русском

У матчі 3 туру Ліги чемпіонів "Динамо" програло "Бенфіці" з рахунком 0:2 на НСК "Олімпійський".

Початок гри вийшов шокуючим для киян. Вже на 9-ій хвилині Антунеш збив Гедеша, який вривався у наш карний майданчик. Арбітр призначив пенальті, яке впевнено реалізував Сальвіо. Після цього підопічні Реброва намагалися взяти гру під свій контроль, однак лісабонці повністю вигравали центр поля. Перший небезпечний момент біля воріт португальців ми створили на 25-ій хвилині. Тоді Дерліс Гонсалес отримав ювелірну передачу від Ярмоленка, але парагваєць головою пробив кудись за ворота. Потім "динамівці" діяли вже впевненіше, почастішили прориви Гонсалеса та Ярмоленка по флангах. Проте реальна нагода забити була у Мораєса. Бразилець з вигідної позиції не зміг як слід обробити м'яч та вгатив його вище воріт. "Бенфіка", окрім гола, відповідала частими подачами з флангів, з якими змогли впоратись захисники "Динамо".

По перерві "динамівці" знову одразу пропустили. Це Черві отримав пас на лінії воротарського майданчика від Сальвіо і пробив у дальній кут. Якщо спершу м'яч влучив у Мітроглу, то на добиванні Черві вже не схибив. Після цього кияни створили одразу декілька непоганих нагод. Спочатку Мораєс не реалізував вихід віч-на-віч з Едерсоном. А трохи згодом португальський голкіпер вже продемонстрував дива реакції, відбивши два поспіль удари від Ярмоленка та Сидорчука.

Наприкінці матчу "Динамо" остаточно заволоділо ініціативою. По черзі свої моменти змарнували Буяльський, Ярмоленко і Мораєс. А кілька контрвипадів гравців "Бенфіки" нейтралізували захисники українського клубу.

Таким чином, "Динамо" з 1 пунктом перебуває на останньому місці у свому квартеті. На першому місці – поки що "Наполі" (6 очків). Після італійців з інтервалом в один бал йдуть "Бешикташ" та "Бенфіка".

Ліга чемпіонів. Група В, 3 тур

"Динамо" – "Бенфіка" – 0:2 (0:1)

Голи: Сальвіо, 9 (пен), Черві, 55

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях