УКР РУС

"Динамо" показало, як Жуніор Мораєс із дружиною спік іменну піцу

26 серпня 2016 Читать на русском

В одному із закладів Києва бразильський нападник "Динамо" поправлявся у кухарській справі.

За пропозицією Фан-клубу "Динамо", Жуніор Мораєс разом із дружиною Присцилою самостійно приготували піцу.

"У нашій родині готую я! – пожартував "динамівець". – А якщо серйозно, то, звичайно ж, дружина. Моїми улюбленими є страви з м'яса: яловичина з рисом або картоплею, а також японська кухня".

"Жуніор може приготувати салат, яйця, зробити чай, бутерброди. Одного разу він навіть приготував рибу, і вийшло дуже смачно, – додала дружина футболіста. – Також мені допомагає готувати наш маленький син Лука. Зазвичай він бере участь у процесі, кидаючи все на підлогу та влаштовуючи безлад (посміхається). З українських страв нам найбільше подобається борщ. Щоправда, я ніколи його сама не готувала, але знаю всі інгредієнти, які до нього входять".

"Піцу зазвичай їмо раз на тиждень – нам приносять її до роздягальні після домашніх матчів, – зізнався Мораєс. – Із зайвою вагою в мене проблем немає, тож можу собі дозволити. Найбільше мені подобається Маргарита, але сьогодні спробував приготувати щось новеньке".

Жуніор поклав подвійну порцію сиру моцарелла, який він дуже любить, хамон, гриби печериці й зверху знову сир. Його дружина обрала салямі, помідори й також притрусила все зверху твердим сиром. Шеф-кухар закладу використовував сир фета та креветки.

Натуралізація у збірній України. Порятунок, який руйнує?

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях