УКР РУС

"Динамо" подякувало Національній поліції за організацію матчу з "Бешикташем"

7 грудня 2016 Читать на русском

Київське "Динамо" висловило вдячність поліції, яка забезпечувала охорону вболівальників на стадіоні та за його межами.

"Футбольний клуб "Динамо" Київ висловлює глибоку вдячність особовому складу Головного управління Національної поліції України у місті Києві та особисто керівнику Крищенку А.Є. та його заступнику Кузьменку Р.П. за чітке та професійне виконання службових обов`язків під час підготовки та проведення матчу Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бешикташ".

Злагоджена та оперативна робота працівників поліції стала на заваді виникненню масових безладів з боку правопорушників на території міста та стадіону", – йдеться у повідомленні на офіційному сайті "Динамо".

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Бешикташ" завершився розгромом турків з рахунком 6:0. Відео голів і огляд матчу. Під час поєдинку турки кидали крісла та петарди в українських фанатів. Маркіян Лубківський зазначив, що реакція УЄФА на події на НСК "Олімпійський" буде жорсткою. З’явилися нові приголомшливі відео масових сутичок між фанатами.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу