УКР РУС

"Динамо" планує укріпити одну позицію до закриття трансферного вікна

26 серпня 2016 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про плани клубу на закінчення літнього трансферного вікна-2016.

"Ви розумієте, трансферна кампанія вже на фінішній прямій. Не буду говорити, але ми перебуваємо в пошуку, хочемо підсилити оборону. Ми робили все можливе, щоб Драговіч залишився в команді ще хоча б на півроку. Саша дуже великий професіонал, він переконав мене, що в його віці, перебуваючи на піку форми, буде краще перейти до німецького "Байєра". І сама угода була для клубу вигідна з фінансової точки зору, тим паче в такий непростий час.

Ми шукаємо підсилення, а не просто збираємося поставити галочку, придбавши чергового гравця й тим самим закривши шлях до основного складу для нашої молоді. Сьогодні "Дніпро" показує, що за три-чотири роки стане хорошою, боєздатною командою. І ми маємо перебудовуватися, йти в ногу з часом.

Ми ведемо певні переговори, шукаємо підсилення до центру захисту. Вдасться – добре, ні – будемо обходитися своїми силами, і, якщо буде потрібно, доукомплектуємося вже взимку.

Сподіваюся, залишаться всі наші лідери. Пропозицій поки немає, а якщо такі надійдуть, будемо розглядати їх.

Напевно, вас насамперед цікавить ситуація з Ярмоленком? Скажу, що в нас усе прозоро – якщо надходить пропозиція, ми сідаємо за стіл переговорів та розглядаємо її", – повідомив Суркіс.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Календар матчів "Динамо" у Лізі чемпіонів