УКР РУС

Динамо планує підсилення, Мораєс і Хачеріді поки думають, – Ігор Суркіс

19 травня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс після матчу з Шахтарем розповів журналістам про намір підсилити команду на наступний сезон.

"Однозначно ми плануємо підсилитися. Нам би хотілося придбати нападника, гравця в середину поля, який був би таким "номером 6", з гарним відбором м'яча, початком атаки.

Ігор Суркіс: До Хацкевича повна довіра, він будує команду

Ми шукаємо таких гравців і сподіваємося, що наша селекційна служба знайде таких гравців найближчим часом, і ми їх підпишемо. Майбутнє Мораєса? Поки що не коментую ні Мораєса, ні Хачеріді. В мене немає інформації, що вони хочуть робити далі. Я в них весь час запитую – вони думають. Ми ні з ким не розкриваємо контракти.

Єдине, що закінчив кар'єру Олег Гусєв. Я ще не говорив з головним тренером. Ми з понеділка сядемо, будемо продовжувати працювати. У гравців відпустки, а ми з головним тренером будемо продовжувати працювати і думати, як підсилити нашу команду, щоб пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів", – зазначив Суркіс.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар у матчі 32 туру УПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу, який завершився масовою сутичкою. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека поділились враженнями від гри.