УКР РУС

"Динамо" отримало за оренду Кравця не найбільші гроші, - Ігор Суркіс

11 січня 2016 Читать на русском

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про перехід Артема Кравця у "Штутгарт".

"До мене прийшов Кравець і сказав, що йому надійшла пропозиція з Німеччини, а він хотів би частіше грати перед Євро-2016. Пізніше німецький клуб вийшов вже на нас, і я прямо сказав Артему, що якщо конкуренції за місце в складі "Динамо" він надає перевагу конкуренції в "Штутгарті", я готовий його відпустити. Хоча цей вибір, як ви розумієте, складніший.

Тут, слід розуміти, зійшлося бажання гравця, моя згода і думка головного тренера. Останнє було найважливішим: якби Ребров заперечував, Кравець не пішов від нас при всьому бажанні. Але Сергій Станіславович розумів, що, швидше за все, не зможе дати йому стільки часу, щоб Артем опинився в кращих кондиціях перед чемпіонатом Європи.

Ми, чесно кажучи, отримали за цю оренду не найбільші гроші, зате віддали хлопця у хороший клуб і відмінну лігу. Бажаю Кравцю успіху незважаючи на те, скористається "Штутгарт" через півроку правом викупити його трансфер чи ні. Якщо ж це станеться, буду лише радий, що ми відкрили хлопцеві дорогу, про яку мріє кожен футболіст", - сказав Ігор Суркіс.

Читайте також:

Гусєв може просто знайти команду, яка дозволить заробити гарні гроші, - Ігор Суркіс