УКР РУС

"Динамо" обмежило спілкування з ТК "Футбол" через образу Ярмоленка

3 листопада 2016 Читать на русском

Співробітник прес-служби "Динамо" Юрій Щербицький розповів про режим обмеженого спілкування гравців клубу з журналістами ТК "Футбол 1/2".

Після матчу Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" (0:1) журналіст ТК "Футбол" Ігор Бурбас спробував взяти коментарі у "динамівців", але отримав дуже стислі відповіді на свої запитання. Журналіст поскаржився на таку поведінку гравців представнику УЄФА Ендрю Скотту. Той, у свою чергу, звернувся до Юрія Щербицького за поясненнями.

Представник прес-служби "Динамо" пояснив, що у клубі режим обмеженого спілкування з журналістами ТК "Футбол" через те, що експерт каналу Сергій Морозов назвав Андрія Ярмоленка "бидлом" у прямому ефірі і гравці будуть спілкуватись лише, коли почують вибачення.

Ендрю Скотт цілком сприйняв позицію "Динамо".

"Ми дотримуємося всіх регламентних норм УЄФА, надаючи каналу для спілкування всіх тих гравців, яких вони просять, а вже як кому спілкуватися з "Футболом", в регламенті не прописано.

Так чи інакше така практика спілкування з "Футболом" буде продовжена і надалі, поки, нарешті, канал не прийме заходи, щоб виправити ситуацію, що склалася не з вини "Динамо", – заявив Щербицький.

Конфлікт "Зорі" і "Шахтаря"? 50% програми незалежного каналу присвячені розбору гри "гірників", а ще 25 – тому, як підсуджують "Динамо", – Рафаїлов

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях