УКР РУС

"Динамо" не відмовилось від Хільємарка і підвищило пропозицію, – ЗМІ

20 січня 2017 Читать на русском

У київському "Динамо" продовжують стежити за ситуацією з трансфером півзахисник збірної Швеції Оскара Хільємарка з "Палермо".

Хільємарк схиляється до варіанту з "Ромою", що пропонує "Палермо" 3,5 мільйона євро. Таку ж суму плюс бонуси готове викласти київське "Динамо", яке знову активізувалось і не відступає від своєї мети, інформує Tuttosport.

Крім "Роми", в боротьбу за 24-річного півзахисника готовий знову серйозно включитись "Торіно". Трансферний експерт Джанлука Ді Марціо підтверджує, що гонитва за чемпіоном Європи-2015 (серед молодіжних команд) буде дуже спекотною, і її результати зараз складно передбачити.

У сицилійському клубі нарікають, що в пресі з'явилась інформація про 20-мільйонну діру в бюджеті, і це негативно вплинуло на трансферну кампанію. Не виключено, що також і через цей момент затягнулись переговори щодо трансферу шведа. Раніше повідомляли, що Хільємарк може перебратись у "Динамо" за 2,8 млн євро, не враховуючи бонусів за виступи.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу