УКР РУС

"Динамо" на останній секунді гри втратило перемогу в матчі проти "Чорноморця"

15 жовтня 2016 Читать на русском

У 11 турі УПЛ "моряки" цілком по грі не поступилися "Динамо" – 1:1.

Єдиний м’яч за "Динамо" провів Мораєс. Євген Хачеріді "відзначився" автоголом.

В понівеченій негодою Одесі місцевий "Чорноморець" зустрічав столичне "Динамо".

Зважаючи на сенсаційну нічию "Шахтаря", команда Сергія Реброва зобов’язана була здобувати три пункти. Тренер гостей у зв’язку з травмою Гармаша поставив в центральну зону Федорчука, поруч з Валерієм бігав Сергій Рибалка. На флангах "Динамо" діяли Громов і Ярмоленко, а в нападі – Мораєс. Функції захисту воріт Рудька були покладені на плечі та ноги Макаренка, Віди, Хачеріді, Даніло Сільви.

Як не дивно, але протягом першого тайму одесити грали значно гостріше. Реалізуй "моряки" хоч половину своїх моментів – на перерву команди пішли би при рахунку на користь "Чорноморця".

Вже на одинадцятій хвилині Хачеріді наступив на п’яту Хобленку, коли той намагався вийти віч-на-віч з Рудьком. Питання епізоду було в тому, чи фол Євгена тягне на штрафний, чи на пенальті. Арбітр Ігор Пасхал жестом показав, що гру потрібно продовжувати. Також хороші моменти мали Коркішко, Хобленко, Татарков, а Смірнов з кількох метрів не влучив у площину воріт! "Динамо" ж свій шанс використало. Ярмоленко заробив кутовий. М’яч після розіграшу стандарту опинився в Сидорчука. Сергій намагався парашутом закинути за комірець Боровику, але влучив в поперечину. На добиванні найпершим виявився Мораєс.

Загалом, в першій половині матчу кияни запам’яталися не тільки взяттям воріт, а й великою кількістю неточних передач. Особливо "старався" Рибалка. "Бенфіка" за такі обрізки каратиме нещадно.

В другому тайму господарі збавили оберти, але і столичні гості не вражали. Хоча на 61 хвилині Мораєс, а через кілька секунд Громов могли подвоїти перевагу "Динамо", але удар бразильця парирував Боровик, а Артем влучив в поперечину.

Чи не на останній секунді матчу, коли здавалося, "Динамо" вимучить вікторію, як Євген Хачеріді після подачі "моряків" переправив сферу у власні ворота! Отож, кияни набирають 23 бали, а одесити – 18.

У наступному турі "Динамо" зіграє проти "Олександрії", "Чорноморець" вдома прийме "Ворсклу".

Чемпіонат України, 11 тур

"Чорноморець" – "Динамо" – 1:1

Голи: Хачеріді, 90+4, аг – Мораєс, 31