УКР РУС

"Динамо" на "Олімпійському" розгромило "Карпати"

29 жовтня 2016 Читать на русском

"Динамо", граючи в рамках 13 туру УПЛ, впевнено здолало "Карпати" – 4:1.

За киян відзначалися Бєсєдін, Віда, Морозюк та Оріховський.

Через перебір карток матч пропускали Ярмоленко ("Динамо") та Костевич ("Карпати"). "Результативний" нападник Гладкий опинився поза заявкою. Не потрапив до заявки на матч і Сергій Рибалка, що чимало помилявся у попередніх матчах. Зате вперше в чемпіонаті у старті "Динамо" вийшов Павло Оріховський, а в центрі нападу з’явився Артем Бєсєдін.

Саме молодий нападник киян забив найперший в зустрічі гол. "Карпати" по-дитячому обрізалися в центрі поля, після чого м’яч опинився в Артема. "41" номер господарів вирішив самотужки здійснити рейд до воріт львів’ян та пробити – сфера ідеально поцілила під самісіньку стійку.

Через десять хвилин кияни протягом хвилини заробили три кутових. Якщо перші два корнери закінчилися не надто вдало, то третій завершився голом: Циганков подав, а Домагой Віда переграв у повітрі Бланко.

Протягом другого тайму "Динамо" продовжувало домінувати. На 80 хвилині свіжий Буяльський заробив перспективний штрафний. До м’яча підійшов Микола Морозяк та за допомогою рикошету довів рахунок до розгромного. "Динамо" не зупинилося, продовжуючи сафарі на "левів". Буяльський, класно "накрутивши" Завійського, віддав на Оріховського – Павлу лишалося лише влучити повз Мисака.

Відразу після свого провалу Тарас відзначився голом: це Кравець виконав чудову подачу з штрафного точнісінько на голову Завійському.

Отож, "Динамо" набирає 27 очок та виходить на друге місце. Після важкого матчу з "Бенфікою" кияни в рамках 14 туру зіграють проти "Дніпра". "Карпати" ж, перебуваючи на останньому місці турнірної таблиці, будуть готуватися до протистояння з "Ворсклою".

Чемпіонат України, 13 тур

"Динамо" – "Карпати" – 4:1

Голи: Бєсєдін, 18, Віда, 28, Морозюк, 80, Оріховський, 84 – Завійський, 86