УКР РУС

Динамо може провести перший матч нового сезону без глядачів

20 травня 2018 Читать на русском

Динамо ризикує отримати покарання у вигляді проведення одного домашнього матчу при порожніх трибунах через поведінку фанатів під час поєдинку 32 туру УПЛ проти Шахтаря.

Динамо може провести перший матч сезону 2018/19 при порожніх трибунах. Причина – незадовільна поведінка вболівальників під час поєдинку заключного туру УПЛ проти Шахтаря.

Динамо – Шахтар: найкращі миттєвості прощального матчу Гусєва, який не обійшовся без вогню і скандалу

Фанати масово використовували піротехніку, вивісили банер на адресу ФФУ, а також вибігали на поле, після чого постраждав захисник Шахтаря Ярослав Ракицький.

Згідно з дисциплінарними нормами, подібні порушення караються штрафом та проведенням матчу без вболівальників або з частковим закриттям секторів, повідомляє Sportarena.

У сезоні 2017/18 кияни вже отримували подібне покарання через поведінку фанатів на матчі за Суперкубок України. Тоді Динамо провело домашній матч з Вересом без глядачів. Крім того, у рішенні КДК ФФУ було вказано, що у випадку повторення порушень покарання пошириться ще на один матч. Також Динамо доведеться заплатити штраф у розмірі 115 тисяч грн.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар у матчі 32 туру УПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу, який завершився масовою сутичкою. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека поділились враженнями від гри.