УКР РУС

"Динамо" має змусити "Ман Сіті" хвилюватися, - Калініченко

15 березня 2016 Читать на русском

Екс-гравець національної збірної України, а нині футбольний експерт і прогнозист, Максим Калініченко поділився думкою стосовно шансів "Динамо" у матчі-відповіді з "Ман Сіті".

Напередодні матчу екс-гравець "Дніпра" і національної збірної України Максим Калініченко зробив свій прогноз матчу "Ман Сіті" - "Динамо" для сайту "Рейтинг букмекерів".

"Перший матч показав, хто в цій парі фаворит. Багато хто небезпідставно припускав, що "Ман Сіті" сильніше, але різниця в класі, формі і зіграності кинулася в очі. Результат першого матчу не залишає динамівцям нічого, крім як атакувати".

Воронін: У "Динамо" слабкі нападники для Ліги чемпіонів

"Атакувати вони будуть, вміють, але потрібно не забувати і про оборону, а з цим у "Динамо" проблеми. У першому матчі "Манчестер" додавав рівно тоді, коли потрібно було додати і легко домігся результату".

"Динамо" проти "Ман Сіті" має зіграти за свій престиж, - Безсонов

"У матчі-відповіді "Динамо" буде намагатися зберегти обличчя. Думаю, гра вийде цікава. "Динамо" не буде відсиджуватися в обороні. "Манчестер" теж вдома при своїх глядачах грати в оборонний футбол не буде. Але це "Динамо" має змусити "Манчестер" хвилюватися. Якщо гра піде за сценарієм динамівців, можливо, ми побачимо щось цікаве. Якщо ж "Ман Сіті" знову заб'є швидкий гол, як це було в Києві, то тут вже все буде зрозуміло", - припустив Калініченко.

"Манчестер Сіті" - "Динамо": Де дивитись і хто коментуватиме