УКР РУС

"Динамо" має проблеми зі складом, – Ковалець

19 серпня 2016 Читать на русском

Екс-наставник молодіжної збірної України, колишній півзахисник "Динамо" Сергій Ковалець поділився очікуваннями від гри киян проти "Волині" у 5-му турі УПЛ.

"Вважаю, в цьому матчі буде фаворитом "Динамо", яке грає на своєму полі в Києві і веде підготовку до матчів Ліги чемпіонів. За складом і організацією гри кияни перевершують суперника. Проблеми "Волині" всім відомі. Через заборону на трансфери, у них грають молоді футболісти, власні вихованці.

"Динамо" важко даються перемоги в УПЛ? Проти лідерів і фаворитів нашого чемпіонату (я маю на увазі "Динамо" і "Шахтар") всі суперники грають від оборони, компактно. Розкривати їх захист складно, адже у команд присутня велика мотивація. У Києві на "Олімпійському" опоненти прагнуть показати себе з хорошого боку.

Плюс, у "Динамо" також є проблеми зі складом – це підтверджує і головний тренер. В першу чергу це травми лідерів – Хачеріді, Віди, мікротравма Ярмоленка. Тому не дивно, що перемоги даються непросто, але головне – що вони є, адже від цього безпосередньо залежить психологічний стан команди.

Може, гра киян моментами не виразна, але, напевно, це тому, що тренерський штаб підводить команду в оптимальній формі до Ліги чемпіонів – це всі розуміють. Перш за все, потрібно поберегти здоров'я футболістів, особливо, лідерів, щоб вони були готові в найкращій формі. Хоча, чемпіонат України – це теж важливе змагання", – зазначив Ковалець.

Матч "Динамо" – "Волинь" відбудеться 20 серпня. Початок о 19:30.

Можете щось додати? Напишіть в коментарях

Ярмоленко відновив тренування в "Динамо"