УКР РУС

"Динамо" лише 24-е за влучністю ударів у Лізі чемпіонів, "суха" серія Ярмоленка складає 762 хвилини

16 жовтня 2016 Читать на русском

Футбольний аналітик Євген Гресь навів статистику ефективності ударів "Динамо" в нинішньому сезоні.

"Біля воріт "Чорноморця" ми побачили не так вже й багато гостроти. Всього 14 ударів, 4 з них припали у ворота. У цьому чемпіонаті кияни б'ють по воротах з влучністю 35%. У минулій першості цей показник становив 39%, в позаминулій – 43%. Втім, 35% – це ще нічого, якщо порівнювати з нинішньою Лігою чемпіонів, де у "динамівців" взагалі 29% ударів припадають в рамку, що є 24-м результатом з усіх учасників групового турніру.

Кадри вирішують все, але майстерність або нинішній стан гравців "Динамо" такий, що тільки 3 футболісти команди б'ють по воротах в УПЛ з влучністю вище 50%. Один з них – центральний захисник.

Найефективніший за цим показником – Андрій Ярмоленко, у якого 11 влучань у ворота з 17-ти. Але з "Чорноморцем" з ударами у лідера "Динамо" якось вже не склалося. Може, не вистачило емоцій, витрачених у збірній, де півзахисник, на відміну від клубу, показує високу результативність. У клубі у нього взагалі поки не йде. У клубі Андрій не може забити вже 76 днів, 9 ігор і 762 хвилини", – написав Гресь у Фейсбуці.

Брак стабільності. Як "Динамо" виглядає перед "Бенфікою"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях