УКР РУС

Динамо Брест подало офіційну скаргу на дії арбітра, якого хотів вдарити Хачеріді

21 квітня 2020 Читать на русском

Чинний чемпіон Білорусі не збирається миритися з суперечливими рішеннями Сергія Чістова, який обслугував поєдинок Вітебськ – Динамо Брест.

Нагадаємо, Динамо Брест поступилося Вітебську в 5 турі чемпіонату Білорусі, пропустивши єдиний гол з пенальті під завісу поєдинку. Арбітр матчу вилучив двох гравців – Габі Кікі та Євгена Хачеріді. Останній отримав пряму червону за удар суперника ногою.

"Ти що твориш? Я до тебе ще доберуся": Хачеріді не дали розібратися з арбітром після скандального матчу Динамо Брест

Динамо Брест вважає, що деякі епізоди поєдинку не були взяті до уваги головним арбітром, який не зафіксував певні моменти із застосуванням грубої гри з боку гравців ФК Вітебськ. Зокрема, на думку чинних чемпіонів, рефері проігнорував щонайменше таких 3 епізоди. Крім того, Динамо має претензії до моменту з другою жовтою карткою Габі Кікі. Клуб вже подав відповідну скаргу в Асоціацію Білоруської федерації футболу.

До слова, до епізоду з вилученням Хачеріді клуб не має жодних питань. Детальніше з суперечливими епізодами можна ознайомитися на офіційному сайті Динамо Брест.

"Хачеріді міг грати у будь-якій команді світу": історія падіння колишнього динамівця, якому прогнозували велике майбутнє