УКР РУС

"Динамо" – "Зоря" і ще 2 недільні матчі 8-го туру УПЛ. Анонс

18 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 8-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Волинь" – "Олександрія", "Динамо" – "Зоря", "Ворскла" – "Шахтар".

"Волинь" – "Олександрія"

18 вересня, 14:00. Луцьк, "Авангард"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

За підсумками 7-ми попередніх турів "Волинь" має в активі 4 очки. Команда Кварцяного не хапає зірок з неба, проте і не виглядає легкою здобиччю для команд, вищих за рівнем. У минулому матчі з "Ворсклою" команда змусила суперника докласти зусиль, щоб вирвати перемогу. Сьогодні ж у Луцьку волиняни зустрічатимуть "Олександрію", і спробують награти на 2-гу перемогу в чемпіонаті. Проте, виходячи з останніх результатів, господарів влаштує навіть нічия.

"Олександрія" знаходиться в середній частині таблиці, за крок до першої шістки. В матчі минулого туру команда Шарана поступилася "Чорноморцю", тому воліла б компенсувати втрачені очки в боротьбі за місце в верхній частині таблиці. Гості спроможні вивезти з Луцька перемогу, зважаючи на те, що останнім часом форма лучан залишає бажати кращого.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

6 матчів – 3 перемоги "Волині", 2 перемоги "Олександрії", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Кичак Никитюк, Горопевшек, Шаповал, Шабанов - Герасимюк, Чепелюк Дудік, Хомченко, Мемешев Діденко.

"Олександрія": Новак Микицей, Гітченко, Шендрик, Цуріков Банада, Запорожан Старенький, Грицук, Чорній Пономар

"Динамо" – "Зоря"

18 вересня, 14:00. Київ, НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Юрій Вакс

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

ПІсля єврокубкових баталій обидві команди повертаються до матчів чемпіонату України. Якщо "Динамо" проводило свій матч з "Наполі" у вівторок, і мало достатньо часу, щоб відновитися до поєдинку Прем'єр-ліги, то "Зоря" грала з "Фенербахче" в четвер, що змусило її готуватися до "Динамо" через 2 дні на третій. Це стане фактором, який може суттєво вплинути на свіжість луганчан в Києві. Але якщо "Зоря" таки витисне максимум із своїх можливостей, і переможе киян, то зможе посісти 2-гу сходинку в таблиці.

"Динамо" програло свій матч у Лізі чемпіонів і має тепер переключатися на внутрішні змагання. Киян переслідують кадрові втрати Даніло Сілва надовго вибув через травму, а основний нападник Жуніор Мораєс і півзахисник Сергій Сидорчук сьогодні не зможуть взяти участь в поєдинку через дискваліфікацію. Сергію Реброву буде непросто їх рівноцінно замінити, особливо це стосується Мораєса, адже Гладкий поки не виглядає футболістом, який здатен бути корисним "Динамо". Більше шансів з'явитися на полі має молодий Артем Беседін, який нещодавно демонстрував відмінну гру в складі збірної України U-21. На фланзі півзахисту, можливо, знову побачимо Віктора Циганкова, який отримав схвальний відгук від головного тренера після матчу з "Наполі".

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

30 матчів – 21 перемога "Динамо", 2 перемоги "Зорі", 7 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Динамо": Шовковський Морозюк, Віда, Хачеріді, Антунеш Рибалка, Гармаш, Буяльський Ярмоленко, Циганков Беседін.

"Зоря": Шевченко Сухоцький, Сіваков, Чечер, Каменюка Гречишкін, Гордієнко – Караваєв, Любеновіч, Петряк – Бонавентуре.

"Ворскла" – "Шахтар"

18 вересня, 19:30. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. О. Бутовського

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Шахтар" повернувся із турецької подорожі в рамках Ліги Європи і одразу ж має налаштовуватися на непростий поєдинок у Полтаві. Команда Паулу Фонсеки має відрив у 3 очки від "Динамо" і не збирається зупинятися, прагнучи збільшити комфортну перевагу над основним опонентом. Для цього потрібно брати очки в мотивованої "Ворскли", яка завжди прицнипово ставиться до поєдинків з "гірниками".

"Ворскла" в нинішному сезоні вже продемонструвала, що імена суперників її не лякають, коли в Києві спокійно взяла 3 очки в "Динамо". Сьогодні на неї чекає чергове випробування у вигляді домашньої зустрічі з лідером турнірної таблиці. Полтавчани мали достатньо часу, аби підготуватися до важливого матчу, і прикладатимуть максимум зусиль, аби оформити чергову сенсацію в чемпіонаті.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

40 матчів – 29 перемог "Шахтаря", 2 перемоги "Ворскли", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Непогодов Сімінін, Дитятьєв, Пилявський, Пердута Чеснаков, Ткачук Кобахідзе, Бартуловіч Коломоєць, Хльобас.

"Шахтар": Пятов – Бутко, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Фред – Марлос, Коваленко, Тайсон – Феррейра.