УКР РУС

Динамо – Зоря: анонс матчу

4 березня 2018 Читать на русском

22 тур УПЛ. 17:00. Київ, НСК "Олімпійський". Телетрансляція – канал "2+2". Головний арбітр – Анатолій Абдула.

У попередньому турі Динамо несподівано програло Вересу та відпустило Шахтар у 6-очковий відрив. За підсумками тієї зустрічі на столичну команду вилилося чимало справедливої критики: попереду футболісти Олександра Хацкевича нічого не можуть створити, а біля власних воріт припускаються жахливих помилок.

Статистика протистояння – 39 матчів: 27 перемог Динамо, 8 нічиїх, 4 вікторії Зорі

Кияни виграли лише один з чотирьох лютневих матчів, тому проти Зорі повинні реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Відгомін попереднього провального вікенду чутно досі – Руслан Ротань, Микита Бурда і Тамаш Кадар заробили дискваліфікації, через що Артем Шабанов має шанс дебютувати за "біло-синіх". Травма Георгія Бущана та пошкодження Дениса Бойка можуть спричинити чергову появу в старті Артура Рудька. Також пам'ятаймо про Сергія Сидорчука, який доліковує коліно.

Динамо вирішило додати кадрових проблем і супернику, заборонивши орендованим Олександру Тимчику та Олександру Андрієвському грати проти себе. Окрім цього, В'ячеслав Чечер відсторонений на цей матч, а участь Артема Гордієнка через стан здоров'я футболіста під питанням. За таких умов в старт Зорі повинні повернутися Євген Опанасенко та Василь Прийма, які нещодавно приєдналися до загальної групи.

Попередній матч
01.10.2017. 11-й тур чемпіонату України-2017/2018
Зоря – Динамо – 4:4
Голи: Мбокані, 14, Буяльський, 32, Мораес, 45+1, Гармаш, 82 – Харатін, 56, Юрі, 75, Сілас, 80, Опанасенко, 87

Протистояння Динамо та Зорі очікується з великим інтересом. У минулому чемпіонаті луганці двічі на виїзді обіграли "біло-синіх", а в першому колі поточної першості здійснили неймовірний камбек з 0:3. Звітний поєдинок відбувся ще в жовтні, однак Зоря відтоді жодного разу не програла в УПЛ – 13-матчева успішна серія Юрія Вернидуба.

Його команда в принциповому матчі розгромила Ворсклу та впритул наблизилася до 3 місця, а тепер зробить усе можливе, щоб зберегти свої позиції в турнірній таблиці. Зоря майже не вміє розчаровувати – кожна гра супроводжується максимальною самовіддачею та красивими голами. Коли ж в іншому кінці рингу Динамо – все стає ще цікавіше.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Динамо: Рудько – Кендзьора, Шабанов, Хачеріді, Піваріч – Шепелєв, Буяльський – Гонсалес, Гармаш, Циганков – Мораєс.

Зоря: Лунін – Опанасенко, Прийма, Сваток, Чеберко – Сілас, Харатін – Караваєв, Юрі, Громов – Фопала.