УКР РУС

"Динамо" - "Ворскла": кияни підтримуватимуть команду в аргентинському стилі

21 квітня 2016 Читать на русском

Ультрас "Динамо" планують влаштувати неординарний перформанс для своєї команди під час матчу 23 туру УПЛ проти "Ворскли".

"Матч з "Ворсклою" - це остання домашка в цьому сезоні, і ми влаштуємо шизу в несамовитому стилі аргентинських барра бравас.

Приходять і відриваються всі! Для того, щоб все вийшло як треба, знайомимо вас з деякими моментами:

- Цього дня на секторі практично не буде зарядів, а буде максимум нон-стопів і пісень!

- Зовнішній вигляд повинен відповідати аргентинському стилю, тому - не одягайте своїх бригадних, брендових і кежуальних футболок, кенгурухи чи реглани. Натомість приходьте в усьому клубному: футболках, олімпійках, штанях тощо. Зношеність, якість, розмір вашого вбрання не мають значення, чим простіше - тим краще! Одягайте прості шорти, спортивки, панами, чорні окуляри. Майка-алкашка чи проста біла футболка - це саме те, що потрібно.

- Не беріть на гру шарфів.

- Не беріть на гру своїх бригадних банерів і розтяжок - сектор буде оформлятися по-особливому. Натомість спробуйте відшукати свої старі банери, які ви колись малювали від руки, а тепер поклали в шафу чи заховали на антресолі і увесь цей час соромилися їх вивішувати. На цій грі вони стануть у нагоді! Зауважуємо: не допускаються друковані банери, тільки самопал. Буде контроль.

- Також вітаються біло-сині прапори (не так давно їх було пошито та продано з аукціону кілька десятків штук)

- Беріть із собою касові стрічки, нарізаний папір (конфеті), свистки. Конфеті можете приносити в магазин ULTRA, або одразу брати з собою на стадіон.

- На аргентинських трибунах досить часто можна побачити такі речі як парасольки в кольорах клубу, повітряні кульки чи сандерстіки (надувні поліетиленові палки для створення шуму). Що з цим всім робити? Брати до рук і махати під ритм барабану!

- Заряди, мотиви, манера шизи та поведінка буде направлятися певною групою осіб - долучайтесь і не втикайте! Ми угораємо та весело проводимо дозвілля - не час колупатися в носі та обговорювати дотепні передачі на смарагдовому газоні.

- Святкуємо забиті голи так, ніби "Динамо" виграє ну мінімум у фіналі Ліги Чемпіонів!

- Не беріть із собою піро, для нього буде більш слушний матч вже через півтора тижні", - йдеться в оголошенні, що розмістили ультрас "Динамо" на своїй сторінці у Facebook.

Виграй квитки на 3 матчі збірної України на Євро-2016!

Народна збірна: вибираємо команду на Євро-2016 разом!