УКР РУС

"Динамо" – "Волинь" і ще 1 суботній матч 5-го туру УПЛ. Анонс

20 серпня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 3-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олімпік" – "Олександрія", "Динамо" – "Волинь".

"Олімпік" – "Олександрія"

20 серпня, 17:00. Суми, стадіон "Ювілейний"

Головний арбітр: Ярослав Козик

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олімпік" прийматиме "Олександрію" у новому для себе місті. Прем'єр-ліга завітає до Сум, де відбудеться матч 5-го туру. Чи стане фартовим нове місто для донеччан – зможемо дізнатися вже сьогодні.

"Олександрія" поки не виправдовує очікувань експертів і вболівальників в новому сезоні. Провал у єврокубках і нестабільна гра в чемпіонаті підштовхують Володимира Шарана до пошуків нових шляхів досягнення результату. Команді бракує виконавців, які могли б підвищити рівень індивідуальної майстерності в колективі. У сьогоднішній гостьовій зустрічі "Олександрія" спробує показати свої найкращі якості, за які її ставили в приклад іншим командам-трудівникам.

"Олімпік" провів досить дивний матч із "Чорноморцем". Донеччани поступилися супернику, який довго не міг отримати перемогу в чемпіонаті і в попередні 3 тури лише зазнавав поразок. Такий результат змушує уважніше придивитися до шансів "Олімпіка" в матчі із "Олександрією". Нехай гості зараз не в найкращій формі, проте з "олімпійцями" вони можуть покласти край своїм невдачам і нарешті здобути позитивний результат.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

2 матчі – 1 перемога "Олімпіка", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Олімпік": Махарадзе – Олійник, Гришко, Іллой-Айєт, Немчанінов – Шестаков, Петров, Доронін, Гошкодеря – Поступаленко – Матяж.

"Олександрія": Новак Путраш, Шендрик, Басов, Чеботаєв Банада, Запорожан Цуріков, Грицук, Жичиков Пономар.

"Динамо" – "Волинь"

Перфоманс фанів киян на минулій домашній зустрічі з "Волинню"

20 серпня, 19:30. Київ, стадіон "Олімпійський"

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Динамівці у попередньому турі вирвали важку перемогу в "Сталі". Киянам дався той результат за рахунок немалих зусиль і певної частки везіння. Для того, щоб у перспективі забезпечити собі захист чемпіонського титулу, їм потрібно дещо більше, аніж характер і удача. Сьогодні "Динамо" прийматиме колектив Кварцяного, який завжди любив псувати нерви грандам.

Нехай зараз "Волинь" вже не та грізна команда, але її характер і бажання продемонструвати себе з іменитим суперником можуть датися взнаки. Сергій Ребров не зможе розраховувати в матчі на Домагоя Віду і Євгена Хачеріді, тому цілком імовірно, що зв'язку центральних захисників складуть Драговіч і недавній дебютант Очігава. Варто зазначити, що можливе і повернення на поле Ярмоленка, який напередодні тренувався в загальній групі.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

30 матчів – 25 перемог "Динамо", 1 перемога "Волині", 4 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Динамо": Шовковський Морозюк, Драговіч, Очігава, Антунеш Рибалка, Сидорчук, Буяльський Громов, Гонсалес Мораєс.

"Волинь": Кичак Никитюк, Горопевшек, Чепелюк, Шаповал Герасимюк, Мемешев Романюк, Хомченко, Петров Деда.