УКР РУС

"Залікувати рани після єврокубків": анонс матчу УПЛ Динамо – СК Дніпро-1

28 серпня 2022 Читать на русском
СПЕЦПРОЕКТ

Центральний матч другого туру відбудеться у неділю, 28 серпня. У Львові зустрінуться Динамо та СК Дніпро-1, учасники єврокубків від України. Для обох команд цей поєдинок стане першим у рамках нового сезону Прем’єр-ліги.

Поточна форма

Кияни та дніпряни вимушено пропускали 1-й тур УПЛ. У вівторок та четвер ці команди проводили єврокубкові матчі-відповіді. Динамо гостювало у Лісабоні і намагалося створити чудо та пробитися у груповий етап Ліги чемпіонів. Значно легшим завдання було у СК Дніпро-1,який перебував на порозі виходу у груповий етап Ліги Європи.

Parimatch Ukraine докладає зусиль, щоби футбол в нашій країні рухався вперед, навіть у таких важких умовах. Компанія продовжує підтримку клубів УПЛ й планує з Шахтарем, Дніпром-1, Чорноморцем та Львовом реалізацію важливих проектів.

Крім того, бренд продовжує підтримку Збройних Сил України. Допомога Parimatch Ukraine ЗСУ та українцям вже сягнула майже 300 мільйонів гривень. Компанія буде продовжувати допомагати виборювати перемогу вільної нації.

Поразка "біло-синіх" 0:2 в номінально домашній грі з Бенфікою перетворювала виїзд у Португалію у формальність. Все так і трапилося – підопічні Мірчі Луческу програли і вдруге – цього разу 0:3. Якщо підсумовувати шість офіційних матчів, які кияни провели у цьому сезоні, то можна зробити висновок – вище голови Динамо не стрибнуло, проте подарувало нам приємні емоції успішними проходами Фенербахче та Штурма.

Розчарування Громова / фото СК Дніпро-1

Не скажеш цього про Дніпро-1. Дебют Олександр Кучера у ролі наставника команди видався провальним. У першій зустрічі дніпряни поступилися кіпрському АЕКу 1:2, та все ж зберігали цілком реальні шанси на вихід в наступний етап. Однак у Ларнаці українці з тріском поступилися господарям 0:3.

Історія протистоянь

У минулому сезоні команди провели між собою лише один поєдинок через дострокове завершення сезону. На НСК "Олімпійський" перемогу здобули кияни. Голи Віктора Циганкова та Дениса Гармаша визначили долю матчу – 2:0.

Інтриги недільному поєдинку надаватиме факт зустрічі Владислава Дубінчака та Микити Кравченка з колишньою командою. У минулому сезоні обидва були ключовими виконавцями СК Дніпро-1, а зараз намагаються довести Мірчі Луческу свою спроможність закріпитися у складі "біло-синіх". Окремої згадки вартує майбутня дуель Динамо проти Артема Довбика. Нещодавно преса активно сватала лідера дніпрян у столичний клуб. Цікаво, як проявить себе нападник у недільному протистоянні.

Гуцуляк проти Миколенка / фото ФК Динамо

Parimatch Ukraine пропонує коефіцієнт 1,36 на перемогу Динамо. Менш ймовірною є нічия – 5,10. У випадку виграшу гостей ваша ставка помножиться на 8,30.

Кадрова ситуація

Тренерський штаб дніпрян не може розраховувати на кількох футболістів через травми. Надовго через важку травму поза грою опинився аргентинець з італійським паспортом Еміліано Пуріта. У лазареті також перебувають Валерій Лучкевич та Сергій Горбунов. На передігровому тренуванні у четвер травмувався Володимир Адамюк. Після гри з АЕКом Олександр Кучер скаржився на те, що в основній обоймі працюють лише 15 футболістів. Плюс команда виснажується у постійних роз’їздах.

Матч-відповідь з Бенфікою пропускали динамівці Денис Попов та Віктор Циганков. Про складність ушкоджень провідних гравців киян вести мову доволі важко. Вихід когось із них на двобій зі СК Дніпро-1 у неділю не буде великою несподіванкою.

Трансляція

Битву на "Арені Львів" дивіться на setantasports.com. Стартовий свисток прозвучить о 17:00.

Орієнтовні склади

Динамо: Бущан – Кендзьора, Сирота, Забарний, Дубінчак – Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Царенко, Буяльський – Ванат.

СК Дніпро-1: Юрчук – Танчик, Сваток, Логінов, Бусанелло – Сарапій, Бланко, Гуцуляк, Піхальонок, Назаренко – Довбик.

Арбітри

Головний рефері – Андрій Коваленко (Полтава), асистенти: Віталій Сухін та Олександр Павлінов (обидва – Одеса), четвертий рефері – Максим Козиряцький (Запоріжжя), спостерігач арбітражу – Віктор Швецов (Одеса).