УКР РУС

"Динамо" - "Шахтар". Суперкубок України (LIVE)

14 липня 2015 Читать на русском

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують сьогоднішньому матчу за Суперкубок у режимі LIVE.

20:50. На стадіоні завершується передматчева розминка команд, а вже через 10 хвилин розпочнеться матч, тож запрошуємо Вас стежити за ним у нашому онлайні.

20:27. На Зборах УПЛ рішення щодо заміни "Металурга" не прийняли.

19:59. До матчу залишилася одна година. Ви вже підготувалися до перегляду цього поєдинку?

 

19:44. Представник "Іллічівця": Наша команда повинна залишитися у Прем'єр-лізі.

19:30. На збори приїхав президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов.

19:18. Палкін: Регламент говорить, що "Іллічівець" має залишитися у Прем'єр-лізі

19:08. Розпочалися загальні збори представників УПЛ, які відбуваються за закритими дверима.

18:54. Вболівальниці "Шахтаря", які сьогодні на стадіоні створюватимуть чудову атмосферу.

 

18:42. Тим часом футбольний коментатор Віктор Вацко сфотографувався із головним трофеєм сьогоднішнього вечора.

18:37. Незабаром у цьому приміщення має відбутися засідання представників клубів.

18:11. До вашої уваги свіже відео, на якому "Шахтар" готується до Суперкубка.

17:46. Вболівальники починають підтягуватися до стадіону.

17:10. До матчу залишилося менше 4-ох годин, пропонуємо вам взяти участь у нашому опитуванні.

 

16:42. Команди мають зібратись у тунелі для виходу на поле дещо раніше звичного - о 20:53. Справа у тому, що перед стартовим свистком будуть вручені нагороди лауреатам сезону 2014/2015 рр.

16:33. "Шахтар" встиг дозаявити нещодавно підписаного Едуардо на Суперкубок. Хороше підсилення у світлі низки втрат. Футболіст вийде на поле під номером 22

16:25. Під готелем, де зупинилось "Динамо" чимало шанувальників команди, які, користуючись нагодою, роблять фото біля клубного автобусу киян

16:10. Перед входом на стадіон "Чорноморець" поки нелюдно. Куртортний сезон у Одесі дається взнаки. Схоже, вболівальники проводять час перед матчем на місцевих сонячних пляжах

16:04. На передматчевій нараді визначилось, в якій формі учасники зустрічі вийдуть на поле. Номінальні господарі - "Динамо" - гратимуть у біло-синіх футболках, синіх шортах та гетрах. Гравці "Шахтаря" вдягнуть помаранчево-чорні футболки, чорні шорти та помаранчеві гетри. Голкіпер киян захищатиме ворота у жовтому, донеччан - у зеленому. Погоджено, що суддівська бригада працюватиме на матчі у жовтих футболках.

15:50. Сьогодні в Одесі на матчі за Суперкубок України з футболу прозвучить унікальне виконання гімну України. Організатори матчу довірили право виконати гімн України зірочці проекті "Голос. Діти" Насті Багінській.

15:31. У касах ще залишаються квитки на сьогоднішній матч. Людей біля кас практично не має, хоча придбати квиток наразі можна навіть за 80 гривень

14:49. Сьогодні в Одесі хмарно і не надто спекотно. А на вечір, на момент старту гри, синоптики прогнозують комфортні +20°С. При цьому опади на сьогодні не прогнозуються.

14:34. "Шахтар" показав комплект нової форми, у якій зіграє у сьогоднішньому матчі за Суперкубок

14:14. Одеські правоохоронці активно працюють сьогодні. Зокрема вони зустрічають фанатів "Динамо" і "Шахтаря" прямо на вокзалі і зобов'язуються супрводити прямо до стадіону. Про інші заходи одеської поліції у світлі підготовки до Суперкубку читайте у новині.

13:38. Станом на сьогоднішній ранок на поєдинок за Суперкубок було продано 33 тисячі квиткі при місткості стадіону "Чорноморець" в 34 тисячі. З сьогоднішнього ранку біля кас міста були черги - бажаючі потрапити на матч намагаються у останній день придбати свій тікет

13:05. Зважаючи на невтішний досвід організації матчів наприкінці минулого сезону в Україні, директор арени "Чорноморець" розповів, що на матчі за Суперкубок будуть введені додатковів заходи безпеки.

12:22. Найцікавіші подробиці протистояння "Динамо" і "Шахтаря" у Суперкубку в цифрах і фактах у нашому спеціальному матеріалі.

11:39. За словами гендиректора "Динамо" Резо Чохонелідзе матч за Суперкубок на 80 відсотків стане останнім для Джейрмейна Ленса у складі киян.

11:14. На тлі кадрових проблем у донеччан в Києві ситуація більш радісна. До складу "Динамо" повернулись Домагой Віда та Євген Хачеріді, які залікували пошкодження.

10:53. Нещодавно стало відомо, що "Шахтарю" не зможуть сьогодні допомогти Бернард і Тайсон. У обох гравців виявлено пошкодження. Окрім них на поле не вийдуть Феррейра, Нем і Кривцов, які знаходяться в лазареті команди

10:36. У міжсезоння "Шахтар" втратив Дугласа Косту, Луїса Адріано та Ілсінью. Однак Головний тренер "гірників" Мірча Луческу заявив, що наразі його команда виглядає ще більш технічно оснащеною, а також додав, що розраховую на вихованцій клубної Академії.

10:00. До слова, окрім престижу клубів і "вухастого трофею" переможець матчу за Суперкубок отримає призовий мільйон гривень.

9:55. Сьогоднішньому поєдинку передуватимуть Загальні збори клубів Прем'єр-ліги, на яких має вирішитись, хто посяде місце збанкротілого донецького "Металурга" в УПЛ, адже чемпіонат України стартує вже у кінці цього тижня. Серед претендентів значаться "Іллічівець" та "Сталь" Д, які перший тур в УПЛ зіграють у неділю проти київського "Динамо".

9:30. Сьогодні у Одесі на стадіоні "Чорноморець" відбудеться розіграш першого треофею сезону - Суперкубку України. За трофей поборяться київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

13 липня

17:04. Марлос: У матчі з "Динамо" мотивація просто зашкалюватиме.

16:19. "Шахтар" прибув в Одесу та вшанував пам'ять Віктора Прокопенка

14:24. "Динамо" прибуло до Одеси.

12:52. Все, що потрібно знати про Суперкубок України-2015.

11:23. Ярмоленко: Ми - київське "Динамо", і з "Шахтарем" гратимемо на перемогу

10:55. Ребров: Не думаю, що гра "Шахтаря" якось сильно зміниться.

10:29. "Шахтар" презентував нову домашню форму (ФОТО).

12 липня

17:15. Ультрас "Динамо": Фанатське перемир’я ніхто не відміняв

16:17. "Шахтар" підписав контракт з Едуардо (ФОТО).

12:09. Хачеріді встигне відновитись до Суперкубку

11 липня

15:36. Суперкубок прибув до Одеси (ФОТО)

11:49. "Шахтар" з "Динамо" у Суперкубку розсудить Жабченко.