УКР РУС

"Динамо" - "Олімпік". 2 тур УПЛ. Анонс

25 липня 2015 Читать на русском

Донецький "Олімпік" спробує стати першою командою, яка зможе в новому сезоні відібрати очки у київського "Динамо".

25 липня, 19:30. Київ, стадіон НСК "Олімпійський". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Суддя: Віталій Романов

Дискваліфікований: Даніло Сільва ("Динамо")

У минулому турі "Олімпік" у драматичному матчі зіграв внічию із "Чорноморцем", а "Динамо" здобуло важку перемогу у поєдинку зі "Сталлю". Аналізуючи дебютні зустрічі цих команд, складається враження, що ці клуби перебувають далеко від своєї оптимальної форми. Але якщо у випадку з дніпродзержинцями ще можна зрозуміти, чому команда не зіграна, то до киян є багато неприємних запитань. Звичайно, що у футболі є такий термін як "пік форми", але хотілося б, щоб вболівальники "Динамо" якомога швидше стали свідками видовищної та результативної гри своїх улюбленців.

Щодо сьогоднішнього поєдинку варто зазначити, що донецька команда залишається досить незручним суперником для "Динамо". Ці клуби двічі зустрічалися у рамках чемпіонату України: в одному поєдинку кияни відсвяткували перемогу, а інший завершився внічию. Проте киянам лише один раз вдалося вразити ворота "Олімпіка", й то на останніх хвилинах зустрічі. Цікаво, як на цей раз підготує свою оборону Роман Санжар?

До загальної групи "Динамо" повернулися Хачеріді та Віда, що значно може підсилити оборону "біло-синіх". Натомість не зіграє дискваліфікований Сільва, який пропустить мінімум один матч Прем'єр-ліги. Щодо ситуації у таборі суперника, то там все спокійно. Роман Санжар поступово підтягує у гру новачків клубу. Із п'яти футболістів, які прийшли влітку, двоє вже встигли дебютувати в офіційних матчах. Мова йде про Шестакова та Борзенка. До речі, Борзенко став автором другого голу у ворота "моряків".

Якщо спробувати спрогнозувати результат зустрічі, то можна з упевненістю сказати, що для киян вона буде дуже складною. Швидше за все, що "Динамо" зможе здолати "Олімпік", але донеччани також докладуть максимум зусиль, щоб здобути очки.  

Статистика матчів між суперниками:

Всього – два: +1 =1 -0

Орієнтовні склади:

"Динамо": Рибка - Антунеш, Хачеріді, Драговіч, Віда - Велозу, Петровіч - Гусєв, Буяльський, Ярмоленко - Мораєс

"Олімпік": Махарадзе - Тищенко, Борзенко, Гришко, Гошкодеря - Семенина, Огіря - Моха, Іса, Кадимян - Лисенко

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Юрій Шутка, Футбол 24