УКР РУС

"Динамо" - "Олександрія". 7 тур УПЛ. Анонс

12 вересня 2015 Читать на русском

17:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський". ТВ-трансляція "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр - Олександр Дердо

Зустріч між лідером чемпіонату і командою, що досі призвичаюється до виступів у еліті може принести інтригу лише, якщо "Динамо" підійде до матчу з думками заповненими майбутнім стартом у Лізі чемпіонів. Звісно футболісти Сергія Реброва в очікуванні гри з "Порту", але тренерський штаб має донести до своїх підопічних, що недооцінювати "Олександрію" і втрачати концентрацію не можна. Головне питання  - чи буде Ребров давати відпочинок виконавцям, які провели виснажливі матчі у складі збірних своїх країн.

У складі "Динамо" є і втрати - в таборі збірної України травму отримав Сергій Сидорчук. Наразі футболіст ніби відновився від пошкодження, але навряд він готовий грати у повну силу у найближчих матчах. До слова, несвіжим виглядав у матчі проти Словаччини та в другому таймі з білорусами Андрій Ярмоленко.

Вимагати чогось захмарного від "Олександрії" ніхто не наважиться. Помітно, що команді не вистачає сильніших виконавців і досвіду виступів в УПЛ. Команда старається грати у свій футбол, але часто, пропустивши першими, футболісти випадають з гри, провалившись у психологічну яму. Єдине, що вимагається від команди Володимира Шарана - зарядженість на позитивний результат та боротьба на кожному клаптику поля.

"Динамо" не можна допускати осічок у грі із "Олександрією", адже напередодні "Шахтар" розніс "Металіст" і зрівнявся із киянами за кількістю балів.

Востаннє команди зустрічались у чемпіонаті ще у сезоні 2011/12. Тоді столична команда двічі легко здолала опір олександрійців - 4:0, 1:3.

Орієнтовні склади команд

"Динамо": Шовковський - Сілва, Драговіч, Хачеріді, Антунеш - Рибалка, Гармаш - Ярмоленко, Беланда, Гонсалес - Мораєс

"Олександрія": Новак - Чеботаєв, Басов, Шендрик, Сухоцький - Запорожан, Банада - Полярус, Грицюк, Чорній - Пономар

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24