УКР РУС

"Динамо" - "Оболонь". Анонс

22 липня 2011 Читать на русском

Столичне дербі

3 тур. 22.07.2011. 20.00. Київ, стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського. Пряма трансляція на телеканалі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Початок новго чемпіонату багатий на протистояння команд з одного міста. У другому турі між собою зустрічалися донецький "Металург" та "Шахтар", сьогодні любителі футболу мають змогу поспостерігати за не менш видовищним столичним дербі між київським "Динамо" та "Оболонню".

Для гостей поєдинку цей чемпіонат розпочався не так, як планував Сергій Ковалець. Дві поразки і жодного забитого м'яча, ось такі успіхи "пивоварів" на початку першості. Те, що багато гравців "Оболоні" покинули розташування клубу, негативно влинуло, як на гру, так і на загальний стан молодого колективу. Проте будемо сподіватися, що Сергій Ковалець все-таки знайшов необхідні слова, щоб підбадьорити гравців, і добре підготував своїх підопічних до сьогоднішнього матчу.

"Динамо" початок чемпіонату також провело не без проблем. Це одразу ж стало замітно у турнірній таблиці, у якій кияни вже відстають від чинного чемпіона України на два пункти. Але боротьба лише починається. Підопічні Юрія Сьоміна отримали підсилення завдяки новим гравцям, які вже довели свою профпридатність у минулих матчах. Завдання у "Динамо" просте - чемпіонство у всіх можливих турнірах, а значить необхідно перемагати у кожному матчі.

У минулому чемпіонаті, підопічні Юрія Сьоміна не змогли протистояти атаці "пивоварів" і у двох матчах набрали лише одне очко. Ще гірша ситуація була у "гірників", які взагалі програли обидва матчі проти "Оболоні". У першому турі нового сезону "Шахтар" все-таки зумів зламати погану традицію, а чи зможе "Динамо" повторити успіх команди Ахметова?

Травмовані: Аді, Алмейда, Бертольо, Бетау, Михалик ("Динамо") - Леонідов ("Оболонь").

Прогноз: 2:0