УКР РУС

"Динамо" - "Оболонь" - 4:0. ВІДЕО

22 липня 2011 Читать на русском

Дербі Києва завершилось невимушеною перемогою віце-чемпіонів України, в складі якого знову дублем відзначився новачок Ідеє.

На та "Оболонь" в цьому сезоні. Тільки влітку команду залишило її кілька ключових гравців, як якість футболу у підопічних Ковальця помітно впала.

Тримались "пивовари" проти динамівців протягом 68-ми хвилин. Хоча "тримались" це ще голосно сказано. Адже всю першу половину обидві команди провели мляво і в низькому темпі. Однак проведені Сьоміним заміни (Гусєв змінив Вукоєвіча, а Нінкович - Шеву) помітно "звінтили" "біло-синіх". Хоча гольових ситуацій, варто зазначити, виникало небагато, допоки "Оболонь" не пропустила перший м'яч: Єрьоменко навісив зі стандарту - Ідеє замкнув. "Пивовари" сигналізували до арбітра про офсайд, але той вказав на центр. Рішення доволі суперечливе.

Більш очевидне положення поза грою був в епізоді, коли забивав такий самий гол Хачеріді (з тієї ж точки і знову після навісу Єрьоменка зі стандарту), але і тут Деревінський погодився з Наталею Рачинською, зафіксувавши гол. В підопічних Ковальця опустились руки і вони ще двічі капітулювали. В результаті, в протокол два голи записав на свій рахунок Ідеє, а по дві гольові передачі  - Єрьоменко та Ярмоленко. Ще двічі відзначались Хачеріді та Гусєв.

"Динамо" в хорошому настрої готуватиметься до "Рубіна", а "Оболонь" залишається єдиною командою чемпіонату, яка не здобула жодного очка і не забила жодного м'яча. Хоча стартовий календар у "пивних" - не з легких.

Наша текстова онлайн трансляція.

"Динамо" - "Оболонь" - 4:0 (0:0)

Голи: Ідеє 68, 84 Хачеріді 77, Гусєв 90+1.