УКР РУС

"Динамо" - "Маккабі". Наші оцінки: блякла гра, прекрасний результат

10 грудня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" оценивает действия игроков команды Сергея Реброва в матче 6-го тура группового этапа Лиги чемпионов.

Оцінки: 5 - відмінно, 4 - добре, 3 - задовільно, 2 - погано, 1 - жахливо

Олександр Шовковський - 3
Ох, і змусив СаШо нас понервувати, коли в найпростішій ситуації в першому таймі мало не закинув м'яч у сітку своїх же воріт! В іншому - добре. Правда, і надзавдань перед ним найбільш нерезультативна команда Ліги чемпіонів-2015/2016 (всього 1 м'яч) не ставила.

Даніло Сільва - 3
Намагався діяти максимально акуратно в обороні. Навіть на шкоду атаці.

Євген Хачеріді - 4
Практично все виграв вгорі, відбирав, підчищав. Дуже впевнений матч Хачеріді.

Александар Драговіч - 3,5
Діяв непомітно. У парі з Хачеріді австрієць, швидше, "слідує", ніж "веде". Але результат вийшов хороший, а значить такий розподіл ролей має право на життя.

Віторіну Антунеш - 3
Даремно отримав жовту картку, через яку змушений буде тепер пропустити перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Як і Даніло Сільва на іншому фланзі, насамперед думав про оборону.

Сергій Сидорчук - 3
Не найкращий матч Сидорчука, як і всієї команди. Не виділявся він на полі, але результат цього вечора був на першому місці.

Сергій Рибалка - 4
Мабуть, награв на титул Гравця матчу. Майже всі (а їх було небагато) гострі моменти біля воріт "Маккабі" виникали після стандартів у виконанні Рибалки. Найчастіше бив по воротах (5 разів) і в обороні був корисний (3 перехоплення).

Андрій Ярмоленко - 3
Змусив нас понервувати, отримавши травму вже в дебюті матчу. Як з'ясувалося, нічого страшного з ним не трапилося, але на полі Андрія явно не вистачало.

Денис Гармаш - 4
Заміна чи не найактивнішого гравця у складі "Динамо" викликала у багатьох нерозуміння. "Денис часто заграється, випадає з командної гри. В атаці до нього претензій немає, але коли у нас почали з'являтися проблеми в захисті, ми його поміняли" - пояснив своє рішення тренер "Динамо" Сергій Ребров.

Дерліс Гонсалес - 3,5
Вже традиційно, у своєму фірмовому стилі, намагався йти в дриблінг. Не завжди це було виправдано, а передачі на партнерів залишали бажати кращої точності. Але свою роль у загальному успіху зіграв і парагваєць.

Жуніор Мораєс - 3,5
Цього разу бразилець виглядав інертніше, ніж зазвичай. Свої напівмоменти мав, часто бив по воротах (3), на ньому найчастіше (4 рази) фолили. Проте хотілося більшого - ми якось уже звикли до іншого, високого, рівню його гри.

Вийшли на заміну:

Олег Гусєв - 2,5
Повноцінно замінити травмованого Ярмоленка не зміг. Кілька разів залазив у офсайд. У передачах теж було багато браку.

Велозу - 3
Вийшовши на заміну замість Гармаша, додав надійності в обороні, а ось під час атак гострим не був.

Лукаш Теодорчик за 5 хвилин, проведених на полі, на оцінку не награв.

Руслан Меженський, "Футбол 24"