УКР РУС

Динамо – Лаціо: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

15 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич після матчу з Лаціо зазначив, що команда хотіла пройти далі, проте гравцям не вистачило досвіду подібних матчів.

"Враховуючи склад Лаціо, ми передбачали, що буде агресивний початок від суперника. Ми дуже низько сіли, віддали ініціативу, контргри ніякої не було. Ми цей натиск витримали, але просто пропустили після стандарту. Не вистачило, насправді, досвіду міжнародних матчів. У нас дуже мало таких ігор в чемпіонаті.

Динамо вдома програло Лаціо та вилетіло з Ліги Європи

Все-таки рівень гравців Лаціо набагато вищий, ніж наших гравців. Це треба визнати. Нам не вистачило досвідчених гравців в середині поля, в опорній зоні. Ми там повністю, особливо в перші хвилини, провалили гру. Поступово ми налагодили гру і володіли м'ячем, але клас футболістів на сьогоднішній день вищий у команди Лаціо.

Динамо – Лаціо – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Звичайно, ми хотіли пройти далі. Але не вийшло, на жаль. Я подякував хлопцям за той час, що ми провели у Лізі Європи. Нам особливо нема коли засмучуватися, бо в неділю на нас чекає достатньо важкий матч перед паузою на матчі збірної. Я подякував хлопцям і сказав, що тільки в таких матчах можна побачити клас наших гравців. І я ще раз можу їм сказати величезне "дякую".

У Кадара достатньо важке пошкодження. Він відчув клацання в задньому м'язі. Не знаю, на який період часу він вибув, але це достатньо серйозна травма.

Взагалі-то замість нього мав виходити Хачеріді, але він сказав, що лівого центрального захисника зіграти не може", – сказав наставник Динамо на післяматчевій прес-конференції.