УКР РУС

Динамо – Лаціо: передматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

14 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поспілкувався з журналістами напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Лаціо.

"Головний висновок з першого матчу? Грати можна з будь-якою командою.

Перший пропущений гол – наслідок висококласної гри футболістів Лаціо, починаючи з захисника, який віддав пас на Андерсона. Тут важко пред’являти претензії нашим гравцям. Другий – наша помилка, коли втратили м’яч у центральній зоні. Чим менше буде таких помилок – тим простіше нам буде грати проти Лаціо завтра.

Динамо – Лаціо: де дивитись онлайн матчу Ліги Європи 2017/18

Андерсон і Іммобіле створили нам багато проблем. Це індивідуально сильні футболісти, які добре взаємодіють з командою. Ніхто з ними персонально грати не буде, але постараємося зіграти щільніше в тих зонах, де вони діятимуть.

Момент зі штангою на останній хвилині? Там я на стороні Гармаша. Було порушення правил, а м’яч розіграли на 15 метрів від того місця. Потім програли верхове єдиноборство і випустили на удар. Треба контролювати верхову боротьбу. Та страхувати центральних беків і хавбеків.

Шахтарю не вистачило сміливості вчора? Шахтар не дивився, не знаю, чого їм не вистачило.

Чи вистачить сміливості мені та чим буду дивувати? Треба приділити увагу обороні. Може комусь здалося, що ми в Римі чимось особливим здивували суперника, але ми просто планомірно готувалися до тієї гри. Так само готуємося до завтрашньої.

Маємо зіграти за ім'я клубу, за Київ. Викластися на 100 відсотків. За ту підтримку, яка завтра буде на стадіоні.

Динамо – Лаціо: прогноз на матч 1/8 фіналу Ліги Європи

Виховні роботи з Гармашем і Хачеріді? Щодо Дениса – закрили питання, ми розібралися всередині клубу. Хачеріді готується до наступної гри. Гонсалес? Він непогано виглядає, але є в нас різні тактичні моменти. Завтра стане відомо, чи він зіграє.

До гри готуються 20 футболістів. В деяких гравців є невеличкі пошкодження, але попереду ще доба. Сьогодні попрацює медичний штаб і, сподіваюся, завтра вони будуть готові.

Сімоне Індзагі? Я його поважав, як футболіста, а тепер поважаю, як тренера. Він добре знає традиції свого клубу, я знаю свого. Так, ми схожі", – розповів Хацкевич.