УКР РУС

"Динамо" - "Карпати". Анонс

7 серпня 2011 Читать на русском

Матч принципових суперників.

5 тур. 07.08.2011. 19.30. Київ, стадіон "Динамо" ім. В.Лобановського". Пряма трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн транляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Поєдинок між цими суперниками завжди відзначався винятковою принциповістю, непоступливістю та видовищністю. Незважаючи на перевагу "Динамо" у особистих зустрічах, львів'яни завжди були незручним суперником для столичної команди.

"Динамо" цього тижня вилетіло із Ліги чемпіонів від казанського "Рубіна", програвши матчі вдома і на виїзді. Крім того, у минулому турі, донецький "Металург" зумів відібрати у "блакитно-білих" дорогоцінних два очки. Ці всі ігрові невдачі, без сумніву, впливають на моральний стан та бойовий дух команди. Помітним також є і те, що Юрій Сьомін втрачає контроль над гравцями клубу, про що засвідчило нещодавні репліки Андрія Шевченка на адресу наставника киян. Відсутність Артема Мілевського у заявках на матчі, недопуск Алієва до ігрової практики значно впливає на загальний стан команди. І як би майстерно керівництво "Динамо" не приховувало усі ці нюанси, неозброєним оком видно, що атмосфера у клубі стає все гіршою з кожним днем. Звичайно, хотілося б помилятися, але в контексті останніх подій складається саме таке враження.

"Карпати" ж повернулися із Ірландії, де перемогли місцевий "Сент-Патрікс" та вибороли право виступати у стиковому раунді Ліги Європи. У минулому турі "зелено-білі" вдома поступилися полтавській "Ворсклі" і продовжують залишатися на дні турнірної таблиці. Така ситуація не влаштовує Олега Кононова, адже львів'яни у минулому сезоні стабільно перемагали і показували хороший результат, тепер же "Карпати" вже четвертий тур поспіль не можуть перемогти своїх суперників.

Через участь у єврокубках, основні склади команд можуть зазнати певних змін, оскільки щільний графік матчів дуже втомлює футболістів. Хоча, можливо, наставники обох клубів не захочуть ризикувати і виставлять на гру провірену та зіграну основу. Зважаючи на важливість та принциповість поєдинку, матч обіцяє бути цікавим та видовищним. Непоступливість старих суперників буде переплітатися із боротьбою за кожен клаптик поля. І хоч всім відомо, що українське класіко - це "Динамо" - "Шахтар", ні в кого не виникає сумнівів щодо гучного статусу поєдинку "Динамо" - "Карпати".

Команди зустрічалися між собою 34 рази. 21 раз перемогу здобували кияни, 8 разів суперники розходилися миром, і 6 разів тріумфували "зелено-білі".

Дискваліфікованих немає

Травмовані: Аді, Алмейда, Михалик, Бертольо, Хачеріді - Авелар, Батіста

Прогноз: 2:1