УКР РУС

"Динамо" – "Дніпро" і ще 1 суботній матч 3-го туру УПЛ. Анонс

6 серпня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 3-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Сталь" – "Волинь", "Динамо" – "Дніпро"

"Сталь" – "Волинь"

6 серпня, 17:00. Дніпро, стадіон "Метеор"

Головний арбітр: Олександр Головков

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Обидві команди ще не святкували перемог в нинішньому розіграші Прем'єр-ліги. "Волинь" зганьбилася в першому турі з "Дніпром", а згодом втратила перемогу над "Олімпіком" на останніх секундах матчу. Команда Віталія Кварцяного лише починає набирати оберти, а деякі виконавці проходять болючий шлях отримання досвіду від помилок. Якщо перший матч було програно, другий зіграний внічию, то третій, за логікою, мав би бути переможним. Такий розвиток подій, напевно, потішив би фанів лучан, які вже засумували за позитивними результатами, але, врешті-решт, все буде залежати від самих же гравців "Волині".

"Сталь" поки що виглядає командою, яка не має чіткого "обличчя" в чемпіонаті. Не зовсім зрозуміло, який малюнок на полі хоче бачити головний тренер Ерік ван дер Меєр. Статистика виступів "сталеварів" в поточному турнірі також має аналогічну динаміку із "Волинню" поразка в першому турі, нічия в другому. Якщо порівнювати сьогоднішніх суперників між собою, то дещо більш досвідченішими (за складом) виглядають саме господарі. Це може стати їх перевагою, разом із фактором рідної арени. Загалом, поєдинок обіцяє бути цікавим, адже одразу назвати фаворита пари досить важко.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

2 матчі – 2 перемоги "Волині"

Орієнтовні склади команд:

"Сталь": Паньків Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін Мисик, Карасюк Васін, Каленчук, Деул Бой Комваліус.

"Волинь": Кічак Шаповал, Шабанов, Горопевшек, Никитюк Козьбан, Герасимюк Задерецький, Хомченко, Мемешев Діденко.

"Динамо" – "Дніпро"

Із гравців "Дніпра" зразка минулого сезону майже нікого в команді не лишилося.

6 серпня, 19:30. Київ, НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Юрій Вакс

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Звично гучна вивіска матчу між "Динамо" і "Дніпром" тепер має дещо інше наповнення, аніж в минулих сезонах. На відміну від попередніх поєдинків, де грали близькі за рівнем футболістів і досвідом команди, сьогодні відбудеться зустріч контрастних колективів. "Динамо", яке зберегло основних виконавців, буде змагатися із зовсім ще "зеленим" "Дніпром", де молоді хлопці розбавлені декількома досвідченими гравцями. До того ж, дніпрянам поки що відчутно бракує стабільності і зіграності, адже команда ще не пройшла процес перебудови до кінця.

"Дніпро" приємно вразив у першому турі, але вже у другому скромна "Сталь" стала для нього нерозгаданою загадкою. Вимагати стабільно високого рівня гри від молоді дніпрян не варто, а от самовіддача повинна бути захмарною. Підопічні Михайленка сповнені амбіцій і будуть намагатися продемонструвати свою якість в матчі з "Динамо". Важливо тільки, щоб ці хлопці не "перегоріли" завчасно, адже чемпіон України не пробачить помилок на полі.

Лучкевич: Молоді гравці не можуть постійно "феєрити", потрібен час, щоб віддавати передачі з "закритими очима"

"Динамо" поки що має 100-відсотковий результат в чемпіонаті, а приємним доповненням є перемога в Суперкубку. Початок сезону для киян виявився вдалим, але спочивати на лаврах ще занадто рано. Для того, щоб досягти позитивного результату сьогодні, динамівці мають відкинути думку про недосвідченість суперника і зосередитись на власній грі. "Дніпро" не стане для них проблемою, якщо господарі налаштуються на гру, як і в попередні роки, тримаючи в голові таких виконавців, як Ротань, Зозуля, Матеус та інших.

Ротань готовий грати за "Дніпро" і висуває лише одну умову

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

50 матчів – 33 перемоги "Динамо", 8 перемог "Дніпра", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Динамо": Шовковський – Морозюк, Драговіч, Віда, Антунеш – Рибалка, Сидорчук, Гармаш – Ярмоленко, Мораєс, Гонсалес.

"Дніпро": Шеліхов – Лучкевич, Сваток, Чеберячко, Польовий – Вакулко, Когут, Кравченко, Політило, Блізниченко – Баланюк.

"Дніпро", який ми не забудемо. Золотий склад Маркевича – де вони зараз