УКР РУС

"Динамо" - "Дніпро". Анонс

5 березня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс центрального матчу 17-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зійдуться київське "Динамо" і дніпропетровський "Дніпро".

5 березня, 17:00. Київ, НСК "Олімпійський"

Головний арбітр: Анатолій Жабченко

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Матч між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром", без перебільшень, можна назвати окрасою 17-го туру Прем'єр-ліги. Матчі між цими суперниками завжди принципові і приносять уболівальникам обох команд безліч яскравих емоцій.

Обидва колективи на тижні вже розпочали свій сезон із матчів у Кубку України. "Дніпро" впевнено переграв "Сталь" і зміг потішити Мирона Маркевича результативною грою в атаці і "сухістю" в захисті. Попри втрату головного бомбардира команди Євгена Селезньова, дніпрянам є кому дивувати динамівців. Створити проблеми для захисної ланки киян може Матеус, якого Маркевич тепер використовуватиме ближче до нападу, а також роман Зозуля, який на зборах відзначався майже в кожному спарингу. Кадрових втрат в "Дніпрі" немає, тому команда приїде в Київ вкрай мотивованою і, так би мовити, в бойовій готовності, адже потрібно наздоганяти "Зорю", яка займає наразі 3-ю сходинку в таблиці.

"Динамо" на початку другої частини сезону все ще не може віднайти ту стабільність і впевненість в діях, яка була присутня в грі киян в осінній частині. Поразка від "Ман Сіті", прикра нічия в Києві із "Олександрією" і особливо - невиразна гра в перших таймах цих зустрічей змушує Сергія Реброва замислитись напередодні важливого матчу з "Дніпром". До того ж, додають головної болі травми Мораєса і Даніло Сілви, незрозуміла ситуація із фізичним станом Рибалки (у Сергія була мікротравма) і Сидорчука. Як зазначив сам Сергій Ребров, його гравцям потрібно зібратися як морально, так і фізично і показати справжню свою гру у матчі із мотивованим "Дніпром", щоб досягти позитивного результату.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

Всього: 49 матчів - 32 перемоги "Динамо", 8 перемог "Дніпра", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Хачеріді, Драгович, Віда, Велозу, Сидорчук, Буяльский, Гонсалез, Ярмоленко, Теодорчик.

"Дніпро": Лаштувка, Лео Матос, Чигринський, Папа Гуйє, Федецький, Лучкевич, Безус, Шахов, Ротань, Матеус, Зозуля.

Олександр Москаленко, Футбол 24